d5e576600fc71b0b03f92fb586fc570a Copilul tau isi doreste sa ajunga un cantaret de renume? Mai tot timpul asculta muzica? Te innebuneste atunci cand se joaca cu pianana? Inscrie-l la cursuri pian Bucuresti, la centrul ArioDante. Aici va face cunostinta cu diverse instrumente muzicale si va afla o multime de informatii din domeniu.

Oferta de cursuri pian Bucuresti

Ai observat ca mezinul familiei isi lasa jucariile si devine atent de fiecare data cand aude o piesa cantata la pian? Crezi ca are talent si doresti sa-l inscrii la niste cursuri? Ia legatura cu ArioDante, un centru privat de interes cultural.

Oferta de cursuri pian Bucuresti se adreseaza micutilor cu varsta incepand de la 3 ani. Daca observi ca ii place si se simte atras de domeniu, ia un abonament. Dintre toate instrumentele muzicale, de ce ai alege pianul? Pe langa faptul ca are o anumita prestanta si e mai impunator, se spune ca poate sa le dezvolte copiilor abilitati de coordonare a ochilor cu membrele superioare si membrele inferioare. Cu alte cuvinte, i se dezvolta atentia distributiva.

Lectia individuala la cursuri pian Bucuresti dureaza 50 de minute pentru copiii cu varsta mai mare de 4 ani. Pentru cei din intervalul 3-4 ani, doar 20-30 de minute.

Despre ArioDante

ArioDante este o scoala de arta, un centrul de interes cultural, in cadrul careia se organizeaza cursuri de: pian, chitara, vioara, canto, flaut, impro-jazz, pictura, dar si workshop-uri. Oferta aceasta are ca public tinta persoanele care doresc sa-si dezvolte pasiunea pentru muzica si arta urbanistica.

Inscrierea copiilor la cursuri pian Bucuresti este o modalitate excelenta de descoperire si sprijinire a tinerelor talente, dar si de dezvoltare a caracterului si personalitatii. Oricine vrea, poate achizitiona abonament de 4 sedinte pe luna, 8 / luna sau 8 / 2 luni.

Avantaje inscriere copii

Daca ai observat ceva inedit la copilul tau, ti se pare ca are talent muzical si ii place sa asculte mai ales piese clasice, mergi cu el la cursuri pian Bucuresti. Nu are ce pierde. Dimpotriva! Iata ce alte avantaje poti avea:

– tii copilul la distanta de televizor, calculator, tableta si telefon. Intr-adevar, tehnologia nu are cum sa ne faca rau, dar asta numai daca stim sa o utilizam asa cum trebuie. Jocurile pe tableta, insa, nu sunt o varianta buna pentru cei mici, la fel ca si privitul cu orele la televizor. In timp, vederea le va slabi si vor avea nevoie de ochelari, dar nici nu-si vor dezvolta personalitatea in mod armonios;

– iau contact cu disciplina. Daca acasa li se permit unele lucruri, la cursuri pian Bucuresti trebuie sa stea pe scaunel si sa fie atenti la profesor. Orice alta activitate este interzisa;

– isi descopera / dezvolta un talent. Stii ca mezinul familiei este si cel mai talentat cand vine vorba de muzica? Cu atat mai mult trebuie sa-l duci la cursuri pian Bucuresti. Astfel, isi va construi de mic o cariera in domeniu;

– isi umple timpul liber. Este adevarat ca orice copil trebuie sa se joace, dar usor-usor e necesar sa i se introduca un program, pentru a invata ca are atat drepturi, cat si obligatii.

Vine vacanta mare! Ca sa nu se plictiseasca acasa, inscrie copilul la centrul ArioDante, pentru cursuri pian Bucuresti! Initiaza-l usor in arta muzicala, fa-i cunostinta cu titanii muzicii clasice, apoi achizitioneaza abonamente pentru curs. Daca doresti mai multe informatii, suna la numarul de telefon 0765.164.402. ArioDante isi are sediul pe str. Popa Nan, 110, Bucuresti.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);