zoom

Cum trebuie să fie bocancii ideali pentru jocul de Airsoft

În jocurile de Airsoft, echipamentul este o componentă esențială pentru deplasarea corectă pe teren dar și pentru protecția jucătorilor. E important să ai un echipament corespunzător, înainte de a intra pe terenul de joc.

Pentru a practica jocul de Airsoft se recomandă utilizarea unor bocanci militari adaptați condițiilor de joc. De cele mai multe ori airsoft-ul se practică pe terenuri denivelate, la exterior. În aceste condiții, e dificil să te deplasezi rapid, dacă ești un jucător foarte activ. Pentru sniperi sau cei care stau mai mult la pândă sunt indicați adidași lejeri, dar cei care aleargă mult pe teren, trebuie să aibă cele mai bune măsuri de protecție. Iată cum trebuie să arate bocancii ideali pentru acest sport:

La exterior

Pe partea exterioară, cea vizibilă de toată lumea, bocancii miltiari folosiți în airsoft trebuie să fie fabricați din piele naturală. Acest material are nevoie de atenția necesară pentru a fi prelucrat corect. Pe partea frontală bocancii au o singură bucată de piele pe care nu sunt imprimate cusături sau alte îmbinări de materiale, fapt ce ajută la creșterea rezistenței și a durabilității.

Limba și suprafețele laterale sunt fabricate din materiale textile de cea mai bună calitate. Se utilizează nailon împletit pentru cusături și pentru a oferi un design special bocancilor. Un element important pentru terenurile denivelate și acțiunea rapidă este faptul că talpa bocancilor este moale ca să absoarbă mai ușor șocurile.

La interior

Pe terenul de joc petreci mult timp, mai ales vara. Așa că materialul de la interior trebuie să permită pielii să respire și totodată să fie izolată corespunzător. Materialul de la interior are rolul de păstra temperatura optimă, indiferent de anotimp. Branturile sunt îndepărtate ușor atunci când vrei să cureți bocancii. Aceastea au o spumă moale pentru confortul tălpii. Întăriturile din plastic ajutp la prevenirea șocurilor.

Elementele prezentate mai sus se regăsesc în cele mai multe perechi de bocanci militari pentru airsoft București. Poți alege cu atenție perechea potrivită stilului tău de joc. Calitatea încălțămintei influențează randamentul jucătorilor. Bocancii militari au un design special și oferă confort sporit în orice anotimp. În plus, au o durată de utilizare crescută în cele mai vitrege condiții.

Dacă vrei să te echipezi corespunzător, atunci e bine să alegi mai multe perechi de bocanci care se pot adapta stilului tău de joc. În acest fel, arăți că ești profesionit și ții cont de toate condițiile de joc alături de prietenii tăi.