Cum se aleg vitrine frigorifice cofetarie potrivite

Atunci cand pornesti la drum in domeniul cofetarie-patiserie este bine sa-ti pui totul la punct inca de la bun inceput. De la cuptoare si echipamentele speciale pana la angajati cu experienta si vitrine frigorifice cofetarie pentru o expunere cat mai atragatoare a produselor, ai nevoie de toate.

Cum faci sa alegi in cunostinta de cauza vitrinele potrivite pentru cofetaria ta? Citeste urmatoarele sfaturi!

Sfaturi pentru achizitionarea unei vitrine frigorifice cofetarie

 

Cum se aleg vitrine frigorifice cofetarie potriviteDaca vrei sa-ti deschizi o cofetarie, achizitionarea unei vitrine frigorifice cofetarie este indispensabila. Pentru a fi sigur ca ai facut cea mai buna algere este indicat sa iei in considerare urmatoarele sfaturi:

1. Modul in care se utilizeaza vitrina;

2. Modul in care se deschide vitrina aleasa de tine. Opteaza pentru varianta cu usi glisante in partea din spate pentru a putea ajunge cat mai usor la marfa si fara a o deteriora;

3. Consumul de energie electrica;

4. Capacitatea de stocare;

5. Marimea. Desigur, vitrina aleasa va trebui sa incapa la perfectie in spatiul destinat ei;

6. Aspectul estetic. Acest criteriu nu este deloc de neglijat, deoarece o cofetarie functioneaza pe principiul “ochii vad, inima cere”;

7. Un producator de renume, astfel incat sa fii sigur ca ai ales calitatea;

8. Un pret bun de achizitie, nici prea mic, dar nici prea mare, gaseste o cale de mijloc care sa ti se potriveasca;

9. Studiaza cu atentie caracteristicile tehnice ale vitrinei. Vezi care este temperatura din interior, daca este dotata sau nu cu compresor, daca racirea este ventilata, indicat este ca in interior cadrele sa fie realizate din profile de aluminiu anodizat sau din inox, iar carcasa exterioara sa fie din lemn. Daca vorbim despre rafturile de expunere, varianta din sticla este eleganta;

10. Iluminarea sa se realizeze pe fiecare raft, de preferinta sa fie iluminare de tip LED pentru un control eficient al consumului de energie;

11. Dezghetarea sa fie automata;

12. Un control al umiditatii este o optiune esentiala pe care trebuie sa o iei in considerare;

13. Sistem de alarma pentru radiatorul murdar;

14. Controler electronic care sa-ti arate temperatura;

15. Vaporizare automata pentru condensator.

Vitrine frigorifice cofetarie model Marta de la Caloric Serv

 

Vitrine frigorifice cofetarie au o caracteristica aparte, adica sunt construite asa incat ele pot sa sustina chiar mai multe caserole cu inghetata, mai multe torturi sau kilograme de Cum se aleg vitrine frigorifice cofetarie potrivite1prajituri dintre cele mai variate.

Structura vitrinelor este ergonomica si placuta vederii, au vitrina de prezentare suficient de inalta si ofera o vizibilitate mare astfel ca toti clientii tai vor putea alege dintr-o privire prajiturile preferate. De asemenea, sunt construite pe mai multe rafturi, fiind deosebit de incapatoare si de practice.

Daca vrei si tu sa beneficiezi de toate aceste avantaje, atunci opteaza pentru modelul Marta, o vitrina frigorifica special creata pentru cofetarii si oferita inspre vanzare de catre Caloric Serv din Braila. Acest model este exact ceea ce ai nevoie, vorbim despre un produs modern, deosebit de estetic, ergonomic si practic, iti permite o buna expunere a produselor si te bucuri de caracteristici tehnice si avantaje ce te vor multumi de alegerea facuta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege vitrine frigorifice cofetarie de la Caloric Serv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Caloric Serv? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0239-611.126 sau trimite un e-mail pe adresa info@caloric.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {