vestiare metalice
zoom

Cate usi, atatea utilizari! Iata cum pot fi folosite modelele de vestiare metalice cu 2, 4 sau 12 usi

Organizarea este un element care poate sa faca diferenta dintre o activitate de succes si una sortita esecului. Fie ca este vorba despre sportivi, antreprenori sau chiar studenti, gestiunea eficienta a obiectelor necesare in desfasurarea activitatii este esentiala.

 

Pentru ca activitatea pe care o desfasori sa fie mereu organizata in cele mai mici detalii, ai nevoie de obiecte de mobilier solide si bine compartimentate. Din acest punct de vedere, cea mai buna optiune la care poti apela consta in vestiare metalice de la www.viamond.ro.

 

In functie de numarul de usi de care dispun, acestea pot fi potrivite unor tipuri diferite de activitati, precum si unui numar variabil de persoane. Exista variante cu doua, patru sau chiar 12 usi. Iata in ce situatii sunt recomandate aceste variante!

vestiare metalice
vestiare metalice

Vestiare metalice, in functie de amploarea activitatii

Pentru a avea o imagine mai clara cu privire la modul in care trebuie alese vestiarele, este necesara o explicatie a rolului acestora. Vestiarele de acest tip sunt obiecte de mobilier produse din metal rezistent, in general din tabla de otel.

 

Ele sunt dotate cu sisteme antiefractie si sistem de inchidere cu cheie. De asemenea, pentru un plus de siguranta, vestiarele pot dispune si de gaura pentru lacat. Pe langa siguranta la cele mai inalte standarde, vestiarele din metal ofera si un spatiu generos si bine compartimentat in care pot fi depuse obiecte diverse.

 

Varianta de baza este cea reprezentata de vestiarele metalice cu doua usi. Acestea sunt potrivite pentru birourile personale sau pentru cabinetele medicale unde activeaza un medic si un asistent. Ele ofera spatii generoase in care pot fi depozitate uniforme de lucru, dar si materiale necesare desfasurarii activitatii.

 

Aceleasi intrebuintari i se pot gasi si unui vestiar cu patru usi. El ofera spatiu de stocare pentru patru persoane si este o solutie populara in cazul cabinetelor si sediilor unde activeaza un numar restrans de oameni. De asemenea, vestiarele cu patru usi pot fi utilizate si in cadrul unui camin studentesc. Daca intr-o camera locuiesc patru studenti, acestia pot imparti vestiarele ca spatiu suplimentar de stocare.

 

In cazul in care ai o afacere, precum o sala de fitness sau orice alt tip de business care implica utilizarea de recuzita ori uniforme, vestiarele cu 12 usi sunt solutia optima. Acestea ofera spatiu pentru un numar mai mare de persoane. Utilizarea a doua sau trei seturi de vestiare poate sa fie o masura suficienta pentru organizarea exemplara a oricarui spatiu.

 

Gratie sistemelor de securitate de care dispun, dar si multumita factorului practic, vei gasi vestiare metalice cu 12 usi in cadrul salilor de sport, bazinelor de inot sau centrelor de tratamente.

 

Ceea ce au in comun aceste structuri metalice consta in rezistenta lor, spatiile generoase de depozitare pe care le ofera, precum si aspectul lor placut, care transmite ideea de organizare eficienta.

 

Vestiarele sunt diferentiate, in schimb, de numarul de compartimente pe care il au. Acestea definesc numarul persoanelor care pot utiliza dulapurile. In acest mod, poti alege varianta cea mai potrivita, in functie de nevoile tale si de tipul activitatii pe care il desfasori.

 

Alege sa achizitionezi vestiare metalice de la Viamond.ro si profita de calitatea exemplara a dulapurilor. Produse din materiale de cea mai buna calitate, vestiarele te vor ajuta sa desfasori intotdeauna activitati bine origanizate, precum si sa iti mentii clientii multumiti!