cultivare orez

cultivare orezOrezul ¨hraneste¨ mai mult de jumatate din glob. Si nu intamplator! Bogat in fibre, fier si potasiu, orezul intareste metabolismul si ajuta in obtinerea unei greutati optime. O dieta bazata pe orez ofera beneficii majore intr-un timp foarte scurt. In plus, consumat regulat, orezul reuseste sa dubleze activitatea creierului si sa ridice nivelul de energie al corpului.

Daca detii o afacere ce implica vanzarea orezului, plantelor leguminoase sau a semintelor oleaginoase, Danca International este furnizorul de care ai nevoie. Activa in domeniul agriculturii de peste 14 ani, Danca International este specializata  in cultivarea orezului, plantelor leguminoase si a celor producatoare de seminte oleaginoase, conform CAEN.

Experta in operatiunile de cultivare orez, firma Danca International asigura cantitati considerabile pentru toti cei care au nevoie de produse de calitate, obtinute in urma celor mai meticuloase procedee. Datorita resurselor de care dispune (personal calificat si utilaje profesionale) Danca International iti pune la dispozitie orez de prima mana, bogat in substante nutritive (minerale, vitamine si componente organice).

Pentru cultivare orez, apeleaza la Danca International si bucura-te de produse sanatoase pentru organism! In plus, firma asigura tarife competitive pentru toate comenzile!

Cultivare orez-Danca International. Sanatate si gust bun!

Orezul este cel mai popular si consumat tip de cereale  la nivel mondial, dar si o inspirata alegere nutritionala. Orezul mentine nivelul zaharului din sange sub control si are efecte incredibile  in ceea ce priveste frumusetea pielii. Pe scurt, orezul ajuta corpul, mintea si spiritul. Mananci bine, te simti bine!

Top 5 beneficii orezcultivare orez

1. Orezul reprezinta o excelenta sursa de energie, avand capacitatea de a pune corpul in functiune! Consumat la primele ore ale diminetii, orezul asigura aportul nutritional pentru intreaga zi.

2. Un ¨aliat¨ de nadejde in curele de slabire si in dietele nutritionale. Pentru ca orezul nu contine grasimi nocive, colesterol sau sare, acesta ajuta corpul sa-si regleze greutatea normala si totodata sa asimileze vitamine intr-un timp scurt.

3. Ajuta la scaderea presiunii sanguine

4. Previne aparitia afectiunilor. Orezul protejeaza inima si previne aparitia sindromului  Alzheimer. Mai mult, consumat in mod constant, orezul  lupta impotriva formarii celulelor canceroase, fiind, in acelasi timp, benefic pentru ficat, stomac, pancreas si uter.

5. Benefic pentru piele. Consumul de orez combate aparitia ridurilor si a semnelor de imbatranire;

Pentru a oferi toate aceste beneficii, orezul trebuie cultivat conform celor mai riguroase procedee. Orezul bun pentru sanatate este doar acel orez provenit dintr-un sol bun si bine ingrijit. Daca vrei sa ai garantia ca orezul este de cea mai buna calitate, contacteaza Danca International-specialist in cultivare orez.

Danca International-Cultivare orez. Asiguram orice cantitate de orez!

cultivare orezAvand la dispozitie resurse tehologice avansate, precum si o echipa specializata in cultivare orez, Danca International iti ofera produsele de care ai nevoie pentru promovarea sanatatii.  Cultivat pe suprafete intinse si atent ingrijite, orezul pus la dispozitie de Danca International ofera vitamine si minerale in gama completa, fiind ideal pentru consumul zilnic sau pentru dietele nutritionale.

In cadrul operatiunii de cultivare orez se respecta toate etapele cultivarii, rezultatul fiind unul certificat.

Pentru cultivare orez, respectiv, orez in orice cantitate, contacteaza Danca International la numarul de telefon 0721.333.184