Pavele-vibropresate-JfYbsAi stat si ai  analizat gradina casei tale si ai ajuns la  concluzia ca o alee s-ar potrivi de minune si ar face ca spatiul sa aiba un aspect mai placut? Reprezinti o firma de constructii, care are nevoie de materiale de calitate, pentru lucrarile de executie a trotuarelor stradale, aleilor pietonale, teraselor si pietelor comerciale, drumurilor si strazilor cu trafic mediu si greu? Atunci trebuie sa cunosti avantajele pavelelor vibropresate oferite de compania Telemarc! Aceste produse sunt rezistente la intemperii datorita tehnologiei de ultima generatie pe care o folosim, nu apar crapaturi, permit scurgerea in pamant a apei, se pot inlatura cu usurinta in cazul in care doriti sa faceti o schimbare sau daca este nevoie sa faceti o interventie subterana, fara ca acestea sa fie afectate (se pot remonta), dimensiunile sunt precise, sunt materiale ecologice, au un aspect estetic deosebit, s.a.m.d.

Poti alege intre diferite nunate cromatice, precum: gri, rosu, maro, galben si chiar combinatii intre acestea. Personalul care activeaza in cadrul companiei Telemarc va furnizeaza doar pavele vibropresate de cea mai inalta calitate, astfel incat spatiile date ca si exemple anterior, vor fi amenajate in mod corespunzator, cu produse durabile, care pot fi achizitionate la preturi excelente.

Pavelele vibropresate se incadreaza perfect in cadrul arhitectural sau in mediul inconjurator, fara a exista discrepante de estetica.

Ciclurile inghet-dezghet, umiditatea si uzura, nu mai reprezinta nici o amenintare pentru aceste tipuri de pavele, pe care personalul experimentat al companiei Telemarc, le realizeaza. Executia pavelelor vibropresate se realizeaza doar cu ajutorul unor echipamente profesionale si utilizand materiale de calitate care sporesc proprietatile acestora (ciment care are o rezistenta la comprensiune de 42,5N/mm2).

Indiferent daca spatiul in care au fost aplicate pavelele vibropresate, este frecventat de automobile, de pietoni sau de catre ambele, rezistenta la trafic greu a acestora a fost dovedita de-a lungul timpului. Aceste produse sunt foarte des intalnite atat in domenii industriale, cat si in domeniile rezidentiale, tocmai din aceste cauze. Sunt foarte usor de montat, sunt foarte usor de manevrat, au o durata indelungata de exploatabilitate, pastrandu-si aspectul mult timp dupa montare.

Specialistii in domeniu, ai companiei, monitorizeaza atent in porcesul de fabricatie, dimensiunile si calitatea pavelelor vibripresate, intrucat dorim sa va furnizam doar produse de exceptie. Gama larga de modele si numarul mare de lucrari pe care le-am desfasurat in cursul celor aproape 10 ani de existenta, denota profesionalismul nostru si garanteaza satisfactia clientilor care apeleaza la Telemarc.

Pe langa pavelele vibropresate pe care le punem la dispozitia voastra, echipa societatii va ofera si servicii complete de consultanta atunci cand doriti sa achizitionati orice tip de produs pe care il avem in stoc, cat si servicii de montaj care vor fi executate la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru ca dorim sa obtinem multumirea voastra deplina, ne ghidam dupa principii etice si profesionale de care orice companie care exista pe piata la momentul actual, ar trebui sa tina cont.

Cu promptitudine, eficienta si seriozitate indeplinim fiecare solicitare, in timp util.

Orice gradina si orice spatiu industrial pot arata intr-un mare fel, daca li se ofera tot ce este mai bun si anume, pavelele vibropresate. Cu Telemarc, pasesti la sigur!

} else {