chitare acustice

chitare acusticeToti, dar absolut toti, ¨zeii¨ chitarelor au inceput cu o chitara acustica! Primele acorduri, primele solouri de chitara si chiar primele rateuri s-au auzit, pentru prima oara, de la o chitara acustica! Asadar, daca vrei sa-ti dai examenul in ale riff-urilor, incepe cu o chitara acustica. Pasul nr.2, o chitara electrica!

Si daca tot intentionezi sa achizitionezi o chitara, alege sa o comanzi de pe internet. Este mai simplu, mai comod si de cele mai multe ori, mai ieftin. Vrei numele unui magazin specialziat in domeniul comertului cu echipamente muzicale, inclusiv chitare acustice? Docom Electronic!

Docom Electronic iti pune la dispozitie o gama completa de chitare acustice, la preturi accesibile. Yamaha, Hora Standard M, Western Hora, Epiphone, Fender, sunt doar o parte din marcile pe care le gasesti in categoria chitare acustice. Cu finisaje de exceptie, aceste chitare acustice puncteaza cu succes atat la capitolul estetic, cat si la cel al performantelor si calitatii sunetului.

Chitare acustice, pentru rock acustic!

Rafturile unui magazin specializat in chitare pot fi intimidante. Zeci de modele expuse..majoritatea dintre ele asemanatoare (daca nu, chiar identice). Tu pe care o alegi? Ei bine, pentru ca alegerea sa fie cea corecta, trebuie sa stii de la inceput ce anume cauti. Vrei sa canti muzica clasica sau rock? Folk sau western? Mai mult ca sigur, te incanta genul heavy metal sau orice alt tip de metal. Pentru asta este indicat sa alegi o chitara acustica. Atentie: chitara acustica este doar primul pas spre rock-ul cu multi decibeli. Cu o chitara acustica nu ai nicio sansa sa-ti deranjezi vecinii.

Chitara clasica vs. chitara acusticachitare acustice

Cum deosebesti o chitara clasica de una acustica?

Principala diferenta dintre chitarile clasice si cele acustice este faptul ca cele clasice au 2-3 corzi de plastic, restul fiind din matase matisata, in timp ce chitarile acustice au corzile din metal.

Sistemul de prindere este si el diferit. Chitara acustica are 6 sau 12 cuie care tin corzile, iar cea clasica are corzile direct legate de cordar.

Daca nu poti face diferenta intre aceste mici  (mari) detalii, probabil ca iti va fi mai simplu sa deosebesti chitarile in functie de design. Mai exact, daca chitara este neagra sau intr-o alta culoare, poti fi sigur ca aceea este o chitara acustica.  Chitarile clasice au intodeauna culoarea lemnului.

Atentie la grif. Griful chitarelor clasice este mult mai lat decat cel al chitarelor acustice. Marele test va fi in momentul in care vei ¨ciupi¨ pentru prima oara corzile chitarii. Daca suna bine..este perfecta!

Chitare acustice doar prin Docom Electronic

chitare acusticeFie ca esti un incepator in ale chitarelor, ori un profesionist, Docom Electronic a pregatit chitara perfecta pentru tine.

In oferta magazinului online gasesti chitare acustice confectionate din mai multe esente de lemn, printre care: molid, tei, paltin, lemn Nato, mahon, dar si polisandru (folosit pentru bridge si tastiera).Modelele conving printr-un design atent studiat, dar si printr-un sunet de calitate.

Instrumentele muzicale se regasesc  pe stoc sau pot fi aduse la comanda. Livrarile se efectueaza in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, oriunde in tara. Pentru orice informatie suplimentara, echipa Docom Electronic iti sta la dispozitie.

Intra pe www.docom.ro si comanda chitare acustice, la preturi foarte bune!