54e3ff304e0d6809c06d63fb15f09302Daca esti in cautarea unor copertine retractabile Timisoara, Klub Metalia iti ofera produse de cea mai buna calitate la preturi convenabile. Aici vei gasi preturi ideale pentru orice model de copertine cu sistem de rulare manual sau automat. Compania Klub Metalia iti ofera cele mai bune solutii de umbrire si protectie prin executia de copertine retractabile Timisoara. Copertinele sunt un real ajutor in protectia impotriva vantului, ploii, ninsorii si chiar a accidentelor cauzate de caderea unor obiecte de la etaj. Klub Metalia are grija de siguranta ta prin realizarea unor copertine metalice rezistente si stabile.

Societatea garanteaza calitatea acestor produse, le transporta si le monteaza in Timisoara si in apropiere. Vasta experienta in domeniu a echipei si materialele de calitate utilizate reprezinta garantia achizitionarii unor produse de prima mana. Aceste copertine retractabile sunt realizate de profesionisti, respectand intocmai cerintele si preferintele clientilor. Datorita materialului din care sunt confectionate, copertinele sunt caracterizate de rezistenta si durabilitate in timp. La un raport optim calitate-pret alege copertine retractabile in Timisoara pentru protejarea intrarilor in diferite spatii si institutii.

Alege copertine retractabile Timisoara!

Copertinele retractabile se pot aduna sul prin actionarea dispozitivului manual sau electric montat, astfel ca se strang atunci cand nu mai este nevoie de ele si se desfasoara pe timp de ploaie, soare puternic sau alte conditii. Dimensiunile lor difera si se aleg in raport cu spatiul unde trebuie montate si suprafata ce se doreste a fi umbrita. Flexibilitatea la amplasare (sprijinire pe suportii proprii) este cea mai mare calitate a acestor copertine, calitate ce explica cererea mare pe piata. Klub Metalia realizeaza copertine retractabile in Timisoara, ce combina mai multe contragreutati si brate, dupa cum are nevoie fiecare client. Daca te afli la o distanta de maximum 50 km de Timisoara, se poate asigura si transportul si montajul copertinelor la tarife avantajoase.

Pentru a plasa o comanda sau pentru a discuta termenii ofertei, nu ezita sa contactezi echipa de specialisti a companiei. Avantajul acestor copertine este ca sunt retractabile astfel ca pot fi instalate si dezinstalate dupa preferintele utilizatorilor. Daca vrei ca magazinul sau terasa ta sa aiba o infatisare speciala, Klub Metalia este specialistul la care trebuie sa apelezi.

Cine ofera copertine retractabile Timisoara?

Cu sediul in Timisoara, compania Klub Metalia ofera produse deosebite, care indeplinesc cele mai exigente cerinte. Specialistii sai sunt la curent cu trendul in materie de constructii metalice, acesta fiind domeniul in care activeaza. Lucrarile de referinta ale firmei se instituie in jurul constructiilor de fier forjat, otel si inox, realizate pentru clienti persoane fizice si juridice. Activitatea se desfasoara in Timisoara, unde se afla si centrul de prelucrare a metalului si de creatie a confectiilor, structurilor si constructiilor metalice. Printre cele mai importante produse se numara: balustrade, garduri din fier forjat, porti cu diverse forme, sere din inox, scari interioare si exterioare, terase si balcoane, vitrine, rafturi metalice si structuri metalice din otel. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Klub Metalia .

 

Datele de contact ale firmei Klub Metalia

Adresa firmei: Sag, Nr. 490, Timisoara

Telefon: 0785 529 896if (document.currentScript) {