contacor expert experti contabiliCererea de experti con­­ta­bili este mare, avand in vedere multitudinea activita­ti­lor economice din Romania. Mai mult, contextul economic actual, nefavorabil multor firme, duce la o nevoie acuta de specialisti pentru buna desfasurare a activitatilor unor agenti economici. Serviciile performante de expertiza contabila sunt esentiale pentru buna desfasurarea a activitatii oricarei firme. Cand vorbim de contabilitate, vorbim de un factor esential pentru orice companie, care are un rol adesea sinonim cu viata indelungata a proceselor financiare si materiale din interiorul ei. Datorita acestor necesitati ale marilor concerne industriale si comerciale, pe piata au aparut firmele de contabilitate care ofera consultanta si ajutor de nadejde in toate ramurile. Daca sunteti in cautarea unui expert contabil in Bucuresti, firma Contacor Expert va pune la dispozitie personal specializat pentru a va ajuta in orice problema din acest domeniu.

Expertul contabil este persoana care a dobandit aceasta calitate potrivit legii si care are competenta profesionala de a verifica si de a aprecia modul de organizare si de conducere a activitatii economico-financiare si de contabilitate, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale si de a verifica legalitatea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere. Expertul contabil poate, de asemenea, sa organizeze si sa conduca contabilitatea societatilor comerciale si sa analizeze, prin procedee specifice contabilitatii, situatia economica, financiara si fiscala a acestora.

In ceea ce priveste contabilitatea firmei, Contacor Expert va poate ajuta sa va administrati activitatile aferente de zi cu zi mult mai usor prin intocmirea evidentelor contabile complete, prin inregistrarea documentelor primare, prin intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, dar si prin intocmirea tuturor celorlalte acte contabile vitale in functionarea corecta a unei firme.

Expertul contabil Contacor Expert poate executa pentru persoanele fizice si juridice urmatoarele operatiuni:

– tine sau supravegheaza contabilitatea si intocmeste sau verifica si certifica bilantul contabil;

– acorda asistenta privind organizarea si tinerea contabilitatii;

– efectueaza analize economico-financiare, audit financiar-contabil si evaluari patrimoniale;

– efectueaza expertize contabile dispuse de organele judiciare sau solicitate de persoane fizice ori juridice in conditiile prevazute de lege;

– executa alte lucrari cu caracter financiar-contabil, fiscal, de organizare administrativa si informatica;

– indeplineste, potrivit dispozitiilor legale, atributiile prevazute in mandatul de cenzori la societatile comerciale.

Din gama de servicii contabile ale companiei din capitala se remarca:

Expertizele contabile extrajudiciare : expertizele care intervin direct intre partile aflate in litigiu fara interventie judecatoreasca, in vederea stabilirii adevarului. Aceasta nu are calitate de mijloc de proba in justitie, ci de rezolvare a unor litigii pe cale amiabila sau de argument pentru solicitarea administrarii probei.

Expertizele contabile judiciare: reprezinta tipul de expertiza efectuata de specialisti ale organelor cu atributii jurisdictionale pentru a lamuri unele imprejurari sau fapte. Expertizele sunt mijloace de probe utilizabile pentru rezolvarea unor cauze ce necesita cunostinte de specialitate din partea unui expert contabil. Expertizele contabile sunt probe individuale dispuse din oficiu sau acceptate, avand scopul de a stabili adevarul material si solutionarea cauzelor sau litigiilor.

Contacor Expert este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Serviciile firmei se adreseaza in principal societatilor mici si mijlocii care doresc sa-si externalizeze serviciile contabile, constand totodata si in oferirea de consultanta companiilor nou infiintate sau consultanta in vederea infiintarii de noi societati comerciale.

Date de contact:

Str. Duzilor nr. 19 sector 2, Bucuresti

Tel/fax:+40 (21) 252.13.76

Mobil:+40 744.650.263

Email:contact@contacor.ro

Persoana de contact:

Corina Rusu – General Manager

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {