Servicii-de-Contabilitate-Bucuresti-8xcGzPrin contabilitate intelegem procesul de a comunica informatii financiare despre o entitate de afaceri unor utilizatori precum actionarii, managerii sau autoritatile fiscale. Contabilitatea este definita ca fiind arta de a inregistra, clasifica si rezuma intr-un mod semnificativ si in termeni monetari, tranzactii si evenimente, care sunt, cel putin partial, de natura financiara, si interpretarea rezultatelor acestora. Contabilitatea este foarte importanta: ea te ajuta sa eviti falimentul, sa reduci pierderile si sa castigi mai mult aratandu-ti zonele afacerii tale pe care sa iti concentrezi afacerea. In cazul in care detineti o firma, cu siguranta aveti nevoie de servicii de acest fel. Pentru asta, compania Conta Radulescu din Bucuresti este solutia. Firma din capitala va pune la dispozitie servicii complete de contabilitate, intrucat dispune de softuri profesionale si de personal calificat in domeniu.

Ce reprezinta contabilitatea oferita de Conta Radulescu intr-o firma ?

Contabilitatea este serviciul care se ocupa de intocmirea situatiilor financiare ale firmei. Orice operatiune economico-financiara trebuie sa fie consemnata in documente la momentul efectuarii. In acest fel documentul devine justificativ la calcularea bilanturilor, dar si in fata organelor de control. Daca firmele mari isi permit angajarea unuia sau a mai multor contabili, firmele mici, in special cele nou infiintate, trebuie sa transfere serviciul de contabilitate catre persoane fizice sau juridice acreditate C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), asa cum sunt si angajatii Conta Radulescu. Acestia vor raspunde pentru organizarea si conducerea contabilitatii. Transferul serviciului de contabilitate se face pe baza de contract de prestari servicii.

In cazul in care serviciile de contabilitate se transfera catre persoane care nu sunt acreditate, raspunderea pentru felul in care sunt intocmite actele contabile ramane asupra administratorului firmei.

In ceea ce priveste organizarea si conducerea contabilitatii, aceasta poate fi condusa intern, prin departamente distincte, cu personal licentiat (studii economice superioare) sau pe baza de contracte de prestari servicii in contabilitate, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate conform legii (membre CECCAR). Raspunderea pentru activitatea contabila revine directorului economic, contabilului sef, sau altei persoane imputernicite, impreuna cu personalul din subordine. Acest serviciu se adreseaza companiilor care au un departament de contabilitate si au nevoie de un manager extern care sa conduca si sa organizeze activitatea.

Serviciile de contabilitate Conta Radulescu sunt dedicate atat societatilor mijlocii si mici care doresc sa-si extinda serviciile, cat si firmelor nou infiintate sau persoanelor care doresc sa intemeieze o noua societate comerciala. Corectitudinea, siguranta, seriozitatea, precizia si rapiditatea prin care oamenii acestei companii lucreaza cu clientii lor, plaseaza firma din Bucuresti intr-un pole-position absolut meritat in randul serviciilor contabile din Romania.

Alegerea serviciilor de contabilitate ale unei firme precum Conta Radulescu este un proces important in activitatea firmei dumneavoastra. Contabilul va fi un sfatuitor, un colaborator si un om de baza pentru firma, avand unele responsabilitati pe care numai un contabil le poate insusi. El va avea credibilitate in fata unui potential client, va da dovada de profesionalism, va fi o persoana de incredere, iar calitatea serviciilor va fi impecabila.

Orice intreprindere are nevoie de un contabil sau de o firma specializata pentru a mentine inregistrarile financiare in ordine. Gestionarea perfecta a conturilor nu este deloc usoara si necesita o mare experienta de-a lungul timpului. Dar cu ajutorul unei firme de contabilitate se pot depasi eficient aceste probleme contabile. Un contabil trebuie sa fie intr-o continua informare si adaptare la noile programe si noile informatii care apar.

Din gama serviciilor de contabilitate pe care firma din capitala vi le pune la dispozitie putem enumera:

– Introducerea datelor initiale de preluare a unei contabilitati (solduri initiale, rulaje, solduri parteneri, clienti, datorii).

– Cercetarea situatiei depunerii declaratiilor fiscale precum si a fisei de platitor, la data preluarii precum si periodic pe parcursul colaborarii.

– Prelucrarea datelor, verificarea exhaustivitatii informatiilor necesare inregistrarii acestora in contabilitate.

– Depistarea documentelor suplimentare si solicitarea acestora de la client.

– Evidenta analitica si sintetica a clientilor, furnizorilor.

– Evidenta mijloacelor fixe, calculul amortizarii.

– Inregistrarea tranzactiilor in ordinea cronologica si logica a realizarii acestora.

– Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA si cartea mare.

– Intocmirea balantei de verificare lunare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii.

– Intocmirea declaratiilor fiscale si a deconturilor de TVA catre bugetul de stat.

– Intocmirea si certificarea bilanturilor semestriale si anuale.

– Evidenta contabila a salariilor, cuprinzand statele de salarii, fisele fiscale, intocmirea declaratiilor aferente.

– Contabilitate de gestiune si calculatia costurilor.

– Asistenta in intocmirea dosarului de Inventariere obligatoriu anual.

Datele de contact:

P-ta Alba Iulia nr. 7, Bloc I6

Tel/Fax: 021 320 90 90 / 0725 196 918 / 0762 495 033

E-mail: office@contaradulescu.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);