zoom

Construcția ta ar putea afecta culoarul de zbor al avioanelor? Află cu Eurosurvey

Pentru a putea pune bazele unei clădiri sunt necesare multiple avize și aprobări din partea instituțiilor reprezentative, dar, pe lângă documentele solicitate, există și anumite cerințe la care poate că nu te-ai fi gândit. Una dintre acestea ar fi să poți demonstra faptul că viitoarea construcție nu va reprezenta o problemă pentru traficul aerian din zonă și pentru a face acest lucru ai nevoie de un aviz. Obține avize AACR cu ajutorul Eurosurvey și scapă de această grijă!

Ce este avizul AACR?

Document solicitat prin certificatul de urbanism, Avizul Autoritatea Aeronautică Civilă Română este absolut necesar pentru elaborarea unor planuri urbanistice din categoria P.U.D., P.U.Z., P.U.G., D.T.A.C. etc.

Acesta se eliberează de către Autoritatea Aeronautică Civilă, însă evaluarea impactului unei clădiri se efectuează de către specialiști în domeniu.

De ce este necesară deținerea acestui document?

Scopul principal al acestui aviz este de a demonstra faptul că viitoarea construcție nu va reprezenta un impediment pe actualul culoar aerian pentru bunul mers al avioanelor sau nu afectează funcționarea optimă a radarelor amplasate la sol. Este un document ce poate fi solicitat pentru orice tip de clădire, nu doar pentru cele din proximitatea punctelor aeriene de interes și nu se limitează la o anumită dimensiune sau înălțime.

Cum poți obține acest aviz?

Procedura este una complexă, ceea ce face ca durata de obținere să fie una de mai lunga durata iar pentru acestu lucru trebuie să apelezi la ajutor din partea unei firme specializate care să se ocupe de toate etapele necesare, de la măsurători și  pana la intocmirea documentatiei.

Alege colaborarea cu Eurosurvey pentru rezultate excelente

Eficiența, siguranța, promptitudinea și principiile solide care au stat la baza dezvoltării Eurosurvey sunt principalele valori de care te vei bucura pe tot parcursul colaborării. Un inginer geodez îți va prelua solicitarea și îți va oferi toate informațiile pe care vrei să le afli despre modul de obținere a avizelor AACR. Metodele de lucru inovative utilizate fac posibilă intocmirea documentatiei in vederea obtinerii avizului în așa fel încât să poți începe imediat lucrările.

Apelează numărul de telefon afișat sau trimite un email la adresa indicată și ia legătura cu un inginer geodez/cadastru și intabulare specializat în obținerea avizelor AACR. Obține rapid documentația pentru proiectele tale de construcții cu ajutorul Eurosurvey!