bae638251d66f8a6a50ee402da628c63De cate ori nu am trecut prin situatii cu adevarat dificile pe care cu greu le-am gestionat singuri? De cate ori nu ne-am vazut pe marginea prapastiei, simtindu-ne singuri si abandonati, confuzi si la limita, si nu am stiut la cine sa apelam? Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de consiliere psihilogica din Bucuresti. De acum nu va mai trebui sa treceti prin greutatile vietii singuri, ci veti avea un ajutor specializat in acest sens!

De ce sa apelam la servicii de consiliere psihologica Bucuresti?

Consilierea psihologica este vazuta de cele mai multe ori ca fiind un subiect tabu. Romanii nu sunt de acord cu astfel de sedinte, cu vizitele la psiholog, pe motiv ca ceilalti ar putea sa ii priveasca ciudat sau sa ii ia in ras. Unii dintre semenii nostri nici nu fac diferenta intre vizitele la un cabinet de psihiatrie si cele la un cabinet de psihologie. Insa atunci cand ne aflam in situatii efectiv disperate, trebuie sa lasam orice rusine deoparte si sa apelam la o persoana specializata, care ne poate oferi raspunsuri pertinente la intrebarile noastre. Un psiholog ne poate ajuta sa gasim solutii si rezolvari la situatiile de criza in care ne aflam fara a face prea mari eforturi. Desigur, acest lucru necesita si o cooperare din partea noastra ca si pacienti, insa mult mai usor facem fata problemelor daca avem pe cineva alaturi. Uneori nici membrii familiei sau prietenii apropiati nu pot sti prin ce trecem in adancul sufletului, insa in fata unei persoane straine, cu diploma in acest sens, ne putem deschide sufletul si putem cauta ajutor specializat. Daca locuiti in capitala, si cautati servicii bune de consiliere psihologica in Bucuresti, va indrumam spre Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu. Aici veti putea discuta despre problemele pe care le aveti in relatiile cu parintii, cu copiii, cu persoana iubita. De asemenea, tot aici isi pot gasi linistea si adolescentii ce trec printr-o criza existentiala, copiii cu anumite traume sau adultii care pur si simplu nu mai fac fata stressului cotidian. Tot ceea ce discutati impreuna cu psihoterapeutul va ramane strict confidential si problemele de natura emotionala vor disparea in timp cu ajutorul specialistului. Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu va asteapta cu servicii de calitate intr-o ambianta placuta si relaxanta!

Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu – servicii de consiliere psihologica in Bucuresti

Va simtiti nelinistit, depresiv, trist sau extrem de agitat? Nu va puteti stapani accesele de furie, angoasele de orice natura sau teama ce va copleseste parca pe zi ce trece? Nu puteti depasi pierderea cuiva apropiat? Nu mai gasiti nimic satisfacator, care sa va bucure, in jurul dvs.? Aveti cu siguranta nevoie de cateva sedinte de consiliere psihologica. Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa scapati de starile launtrice care nu va dau pace, de viciile si tendintele auto-distructive, de amintirile traumatice si de situatiile stresante. Sedintele de psihoterapie dureaza atata timp cat este nevoie pentru ca persoana sa plece putin mai usurata si mai increzatoare, iar preturile sunt accesibile! Nu ezitati sa contactati Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu pentru orice problema ati avea!d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);