copertine retractabile

copertine retractabileSezonul cald sta sa inceapa, motiv pentru care trebuie fii la curent cu toate tehnicile prin intermediul carora sa te racoresti in zilele infernale de vara. Te-ai gandit cum o sa-ti petreci timpul liber? Probabil ca in fiecare zi iti vei savura cafea pe terasa casei. Afla ca te poti bucura de relaxare desavarsita chiar si in miezul zilei, atunci cand soarele va fi puternic. Cum? La umbra, sub o copertina retractabila.

Cauti un furnizor de copertine retractabile care sa-ti puna la dispozitie solutii estetice si preturi excelente? Contacteaza-i pe cei de la Confort System, magazin online specializat in comercializarea unei game complete de copertine, materiale pentru inchiderea teraselor, pergole, rulouri aluminiu si altele.

Confort System iti asigura inclusiv copertine retractabile estetice si foarte practice atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru cele comerciale, deopotriva. Concepute pe baza tehnologiilor de ultima ora si acoperite cu materiale textile eficiente imptriva razelor UV, copertinele pot inlocui partial sistemul de aer conditionat, asigurand temperatura optima de care familia ta are nevoie.

Copertine retractabile-La umbra, vara este mai placuta! Cea mai estetica solutie a momentului

Umbrelutele de soare sunt istorie! Astazi, toti cei care vor sa se protejeze de razele soarelui au la indemana o varianta mult mai eficienta, mai practica si mai estetica: copertine retractabile!

Vara nu se merita sa stai in casa, nici macar atunci cand asfaltul se topeste la +40 de grade Celsius! Vara trebuie sa o petreci afara..la aer si la soare. Te temi de arsuri si insolatie? Stai la umbra si profita de momente unice de relaxare. Si nu, nu ai nevoie de clasicele umbrelute (sunt complet ineficiente..si demodate!) si nici de creme cu protectie . Copertinele retractabile sunt special concepute pentru ca tu sa te simti bine..la soare!

De ce copertine retractabile?copertine retractabile

Copertinele retractabile pot fi utilizate pentru umbrirea atat a teraselor, cat si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale. Pe langa faptul ca asigura o temperatura optima reducand caldura din interiorul spatiului protejat, copertinele retractabile nu impiedica circulatia pe sub ele.

In plus, copertinele retractabile conving printr-un design de exceptie, fiind ideale constructiilor elegante.

Copertinele retractabile dau valoare unei constructii, oferindu-i personalitate si o ¨atitudine¨¨aparte! Terasele prevazute cu copertine retractabile au un aer mai chic, mai atent studiat. Dimensiunile pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu si pot fi realizate din materiale textile variate (cu o paleta cormatica in combinatii si nuante infinite!).

Confort System-Copertine retractabile in gama completa si la preturi bune. Te pregatim pentru vara!

copertine retractabileDaca vrei sa ai garantia unei terase perfect umbrite si cu o estetica de mare clasa, apeleaza la Confort System, specialistul copertinelor retractabile.

Oferta Confort System aduna copertine retractabile furnizate direct de la cei mai importanti producatori in domeniu. Copertinele sunt dotate cu filtre anti UV (panza de inalta tehnologie cu mai multe straturi) si brate retractabile din aluminiu.

Modelele disponibile in cadrul magazinului nostru online sunt usor de montat, usor de manevrat si foarte usor de intretinut.  In functie de nivelul de confort dorit, copertinele pot fi prevazute cu senzori de soare si vant, dar si cu telecomanda.

Unghiul variabil al panzei ofera umbrire perfecta pe tot parcursul zilei, de la ivirea zorilor pana la apusul soarelui.

Pe langa diveristate si branduri, Confort System iti ofera accesul si la preturi foarte bune!

Intra chiar acum pe www.confortsystem.ro si comanda copertine retractabile in gama completa.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);