Acoperiri-piscine-la-comanda-28M00Dat fiind faptul ca traim intr-o tara cu patru anotimpuri, in care scaldatul in aer liber se rezuma la sub o treime din an, constructia unei piscine moderne nu este chiar un lucru prioritar pentru toata lumea.

De exemplu, nu putem compara dorinta romanilor de a avea o piscina, pe care sa o tina neutilizata trei sferturi din an, cu dorinta cetatenilor din emisfera sudica de a avea o piscina, acolo unde aproape in orice sezon poti face o baie.

Ei bine, daca nu putem modifica anotimpurile si clima, putem aduce modificari piscinei noastre, astfel incat aceasta sa poata fi folosita in orice sezon. O astfel de modificare, care este de-a dreptul un vis al tuturor, v-o poate realiza firma Free Style din judetul Iasi.

Firma din estul tarii va propune un sistem de acoperire piscina pentru ca dumneavoastra si cei dragi va bucurati de aceasta intreg anul. Montajul usor si rapid, precum si calitatea superioara sunt caracteristicile de baza ale acestor sisteme de acoperire. Sunt recomandate pentru protejarea impotriva poluarii, mentinerea apei curata cat mai mult timp posibil, precum si pentru a-i feri pe cei mici sau animalele de companie de accidente, deoarece impiedica accesul acestora la piscina.

Daca in timpul sezonului rece, aceste acoperiri ajuta la mentinerea unei temperaturi optime pentru scaldat, in sezonul canicular, acestea protejeaza impotriva razelor UV, datorita design-ului modern. Aceste accesorii sunt realizate din profile de aluminiu si policarbonat la standarde de calitate europene. Cu ajutorul lor veti economisi timpul si banii folositi in scopul intretinerii piscinei dumneavoastra.

Acoperisurile pentru piscine la comanda Free Style dispun de un design unic si permit acoperirea piscinei intr-un timp record, in cateva secunde, prin intermediul unor sine. In functie de necesitati, locatie si buget, puteti comanda mai multe tipuri de acoperiri:

Model acoperis piscine KlassiK

Este unul din modelele cu pretul cel mai atractiv de pe piata. Forma arcuita a acoperisului este cea mai rezistenta impotriva conditiilor meteorologice dintre toate tipurile de acoperisuri existente. Prin urmare, este potrivit atat zonelor cu o clima moderata, cat si zonelor de munte.

Acest model are de asemenea si modelul de lux, in cazul in care bugetul va permite. Acesta se numeste KlassiK NO-LINE si este un produs elegant, avand avantajul miscarii fara urme atat a fiecarui modul in parte, cat si a peretilor laterali si terminali din Plexiglas transparent. Acest model intalneste cererea in crestere a utilizatorului pentru o estetica imbunatatita si o mai buna functionalitate.

Sistem-acoperire-piscina-qRqD8Model acoperis piscine Casablanca

Acoperisul pentru piscine Casablanca este un model superior de acoperis. Structura sa ii asigura siguranta si stabilitate. Peretii laterali transparenti cu o trecere la inaltime faciliteaza o circulatie usoara sub intreg acoperisul. Modelul reprezinta o solutie ideala acolo unde apare nevoia satisfacerii unui confort maxim al circulatiei si utilizarii spatiului interior.

Model acoperis Dallas

La fel ca si tipul Casablanca, constructia eleganta a acestui tip se poate executa in mai multe variante, de la modelul discret scund, pana la cel inalt sub care va puteti deplasa liber. Spatiul din interior creeaza o impresie placuta datorita curburii elegante a profilelor portante din aliaj de aluminiu. Si acest tip de acoperire indeplineste toate cerintele clientilor in ceea ce priveste posibilitatile de exploatare si intretinere.

Toate sistemele de acoperire oferite de Free Style pot fi livrate demontate sau asamblate, in functie de cerintele clientului.

Date de contact:

Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea, com. Ciurea, judetul Iasi

Tel: 0740066835; 0744353539

email: info@acoperiripiscine.eu

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);