combina frigorifica

combina frigorifica

Decizia de a achizitiona un frigider, un congelator sau o combina frigorifica este una de lunga durata dar care va necesita o suma destul de mare de bani. Din nefericire, acest procedeu poate prezenta probleme majoritatii dintre noi pentru ca, in momentul in care pornim cautarea pentru unul dintre aceste aparate, nu stim exact ce criterii trebuie sa avem in vedere. O mare problema este pretul asa ca, in randurile ce urmeaza va vom oferi cativa indici pentru pretul combinelor frigorifice dar si alte sfaturi pentru a va facilita decizia de a cumpara acest aparat.

Combina frigorifica pret

Inainte de toate, trebuie sa intelegem ce anume influenteaza pretul unei combine frigorifice. Unul dintre cei mai importanti factori este dimensiunea combinei frigorifice. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca o combina frigorifica este intradevar decizia buna pentru dumneavoastra daca aveti un numar mai mare de membrii in familie care vor beneficia de combina frigorifica, daca gatiti des si mancati rar in oras si daca, in general, consumati multe alimente ce necesita refrigerare. Daca ati raspuns negativ la aceste intrebari, nu trebuie sa va mai interesati de pretul combinelor frigorifice deoarece nu ar fi o investitie rentabila. Daca insa sunteti in situatia de mai sus, atunci cu siguranta achizitionarea unei combine frigorifice este decizia potrivita. Dupa ce ati luat aceasta decizie trebuie sa va decideti de ce tip de combina frigorifica aveti nevoie.

Congelatorul

Pretul combinelor frigorifice variaza, desigur, si in functie de ce tip de congelator doriti. In general, combinele frigorifice au usa frigiderului si cea a congelatorului, separate. Astfel, racirea este maximizata de faptul ca usa congelatorului va fi deschisa mai rar.

Clasificare

Exista trei tipuri generale de combine frigorifice:

-Combine side-by-side- acest tip de combine au congelatorul si frigiderul alaturate, pe toata lungimea. Puteti opta additional pentru un dozator de apa sa un racitor de vinuri, dar, desigur, pretul combinei frigorifice va creste.

-Combine frigorifice suprapuse- aceste combine frigorifice au congelatorul si frigiderul suprapuse, cu usi separate. Acesta este cel mai intalnit tip de combine si cel mai bun ca si pret de combine frigorice. Aceasta categorie se imparte in doua tipuri de produse: combi-top si combi-bottom, cele doua referindu-se la pozitia congelatorului (deasupra frigiderului, sub frigider).

-Combina frigorifica integrata. Aceasta categorie reprezinta cea mai scumpa categorie ca si pret de combine frigorifice, deoarece reprezita acele aparate ascuse in spatele unei usi de dulap. Este mai ridicata ca si pret din cauza faptului ca poate fi customizata dupa preferintele cumparatorului, la ce dimensiuni este nevoie ca aceasta sa poata fi integrate in designul unei bucatarii deja existente.

Capacitatile combinelor frigorifice

Trebuie sa ne orientam pentru un pret de combine frigorifice ce este indreptatit pentru capacitatea combinei de care avem nevoie. Astfel, acestea sunt niste capacitate, in functie de numarul de persoane dintr-o familie:

  1. 100-150 de litrii- aceasta capacitate este potrivita pentru o familie de inceput, de una doua persoane;
  2. 150-250 de litrii- potrivita pentru o familie cu trei-patru persoane;
  3. 250 de litrii- o familie cu mai mult de 5 persoane.

Pentru informatii suplimentare accesati www.bricomix.ro