3819e3f0c14435bececde9d92c404a8bSticla are nevoie de un mileniu pentru a putea sa se degradeze in mod natural. Sticla poate fi reciclata de foarte multe ori, fara sa isi piarda proprietatile initiale. Atunci cand se fabrica sticla, este nevoie de numeroase materiale: nisip, soda, feldspat, toate fiind prelucrate la o temperatura de 1500 de grade Celsius. Se recomanda reciclarea sticlei indiferent de domeniul de activitate din care provine. Daca aveti nevoie de servicii de colectare deseuri sticla, puteti lua legatura cu firma Pacos Eco Colectare, din localitatea Baicoi, judetul Prahova.
Ce informatii utile este bine sa stiti despre firma prahoveana Pacos Eco Colectare?
Firma Pacos Eco Colectare are o experienta de 3 ani in domeniul colectarii si reciclararii. In cadrul acestei firme puteti recicla sticla, hartie, ladite fructe, pet-uri, plastic, folie PP, doze aluminiu etc. Firma prahoveana dispune de o suprafata impresionanta de 5000 metri patrati de hale de depozitare si o platforma betonata necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatilor de sortare si reciclare a deseurilor. Trebuie stiut faptul ca activitatea acestei firme se desfasoara prin intermediul mai multor utilaje performante si moderne, folosite si in tari din vestul Europei; de asemenea, sunt folosite camioane de mare capacitate, de 3,5 si 7,5 tone. Din anul 2014, dupa primirea tuturor aprobarilor necesare si a avizelor solicitate, firma Pcos Eco Colectare a reusit sa mai adauge un serviciu printre cele deja existente, cel de colectare deseuri periculoase. Ofertele foarte bune propuse numerosilor clienti, precum si seriozitatea si promptitudinea angajatilor sai constituie cele mai importante atuuri de care se bucura aceasta firma, care reprezinta partenerul ideal pentru colectare deseuri sticla.

Ce avantaje aveti daca va ocupati de colectare deseuri sticla si reciclare?

Circa 200.000 de tone de sticla sunt introduse pe piata, in fiecare an, sub forma de ambalaje.  Din pacate, sticla ramane in topul materialelor care sunt cel mai putin reciclate, la noi in tara. Asa cum este de asteptat in strainatate, situatia este cu totul alta. Cel mai important avantaj pe care il prezinta reciclarea sticlei este acela ca se diminueaza astfel dioxidul de carbon degajat. Pentru a intelege mai bine acest lucru, urmatorul exemplu poate fi de folos: pentru 1 kilogram de deseuri de sticla reciclate, atmosfera este ferita de 300 de grame de dioxid de carbon, astfel la o cantitate foarte mare de sticla, avantajul este cu adevarat important si motivant in acelasi timp. Datorita unor servicii de colectare deseuri sticla, puteti trai intr-un mediu mai sanatos si mai curat, in care exista mai mutin dioxid de carbon. Sticla reciclata poate fi folosita cu succes in domeniul constructiilor sau cel al industriei auto.

Pentru servicii colectare deseuri sticla, apelati cu incredere la Pacos Eco Colectare

Pacos Eco Colectare este firma ideala atunci cand aveti nevoie de o colectare deseuri sticla in conditii avantajoase. aceasta firma are ca scop principal asigurarea unui mediu mai sanatos si mai curat, ferindu-va de poluare in toate formele sale extrem de periculoase pentru organismul nostru, dar in special pentru copii. Un mediu sanatos creeaza premizele dezvoltarii unui corp sanatos. De aceea, este indicat sa il pastram cat mai curat. Pentru a afla mai multe informatii despre activitatea si serviciile pe care le puteti primi apeland la aceasta firma, puteti accesa site-ul colectarehartieploiesti.ro. Daca vreti sa luati legatura cu un reprezentant al Pacos Eco Colectare, pentru servicii de colectare deseuri sticla, o puteti face prin telefon, e-mail sau fax.}