Colectare deseuri medicale cu Steryl Eco

Deseurile medicale sunt acele deseuri ce au fost generate de industria medicala. Ele au un regim special de segregare, de ambalare si colectare deseuri medicale, de transport si de procesare.

Colectare deseuri medicale, metoda ideala pentru protejarea mediului

 

Colectare deseuri medicale cu Steryl EcoIn primul si-n primul rand, ce sunt deseurile medicale? Prin deseuri medicale se intelege totalitatea deseurilor generate de laboratoare, de institutele de cercetare sau de institutiile sanitare. De asemenea, in categoria deseurilor medicale sunt incluse si toate consumabilele folosite pentru dializa sau injectiile cu insulina.

De cate tipuri sunt aceste deseuri medicale? O clasificare a acestora arata astfel:

1. Deseuri medicale anatomo-patologice. In aceasta categorie includem tesuturile sau fluidele umane. Acestea sunt considerate infectioase;

2. Deseuri medicale infectioase. Aceasta categorie aparte include deseurile medicale care au venit in contact direct cu fluidele umane, bacterii, virusuri, paraziti, toxine, microorganisme. Amintim de seringi, catetere, ace, manusi, sonde, diverse recipiente, comprese, pansamente sau materialele folosite in laboratoare;

3. Deseuri medicale intepatoare-taietoare. De la ace si pana la sticle de laborator, aceste deseuri sunt extrem de periculoase si trebuie colectate, transportate si depozitate cu grija;

4. Deseuri medicale chimice si farmaceutice. Pot fi periculoase sau nepericuloase, de aceea colectarea deseurilor medicale trebuie efectuata de catre o firma de specialitate.

Cum se realizeaza colectare deseuri medicale? Colectarea acestora se realizeaza diferit, in functie de tipul deseurilor. Astfel avem:

– Colectare deseuri medicale intepatoare-taietoare si infectiose. Se folosesc cutii speciale pentru acest tip de colectare, astfel incat totul sa se afle sub strict control. Cutiile sunt confectionate din polipropilena, sistemul de inchidere este permanent, iar riscul de poluare al mediul inconjurator in cazul incinerarii este mic;

– Colectare deseuri medicale chimice si farmaceutice. Se folosesc recipiente galbene, care atrag atentia si prin faptul ca sunt inscriptionate cu “Inflamabil” sau “Toxic”.

Ce se intampla cu deseurile medicale dupa colectarea lor? Deseurile medicale, dupa colectare, sunt transportate catre locul de eliminare prin incinerare. Alte deseuri, mai putin periculoase sunt sterilizate la o temperatura foarte ridicata de peste 150 de grade Celsius.

Colectare deseuri medicale in Ilfov si Bucuresti

 

Pentru capitala si pentru judetul Ilfov, Steryl Eco este echipa de care ai nevoie. Aceasta presteaza servicii de colectare deseuri medicale, servicii impecabile si complete, oferite la Colectare deseuri medicale cu Steryl Eco1preturi bune pentru piata din Romania.

Pe langa colectare deseuri medicale, Steryl Eco se ocupa si cu gestionarea acestora, cu transportul si eliminarea lor, respectand intru totul normele din tara, precum si normele europene cu privire la acest domeniu.

Insa Steryl Eco nu ofera colectare deseuri medicale doar in Ilfov si Bucuresti, desi acestea sunt avantajate datorita faptului ca echipa isi are sediul chiar in Ilfov, ci pe intreg teritoriul Romaniei, oriunde este nevoie de ajutorul sau competent si oriunde este chemata.

Pentru colectare deseuri medicale, Steryl Eco foloseste containere, recipiente si ambalaje speciale in functie de riscul de infectare pe care aceste deseuri medicale il prezinta si in functie de gradul lor de periculozitate. Transportul deseurilor se face cu autovehicule avizate de catre Ministerul Sanatatii, echipa Steryl Eco venind exact la sediul indicat pentru a colecta deseurile.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege colectare deseuri medicale de la Steryl Eco. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Steryl Eco? Pentru detalii, suna la numarul 0214-481.499 sau trimite un e-mail pe adresa office@steryleco.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);