firma de contabilitate

firma de contabilitateIn momentul in care decizi sa iti infiintezi propria afacere, este foarte important sa ai alaturi de tine aliati de incredere, care sa te ajute sa te dezvolti cat mai mult posibil. Contabilitatea este unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de o firma infiintata de curand si nu numai. Indiferent de domeniul in care ti-ai deschis o afacere, dar si de amploarea acesteia, trebuie sa acorzi o atentie deosebita partii contabile. In momentul in care cauti o firma de contabilitate care sa iti vina in ajutor in Bucuresti, recomandarea noastra este sa arunci o privire peste serviciile puse la dispozitie de firma Conta Radulescu. Printr-o colaborare cu aceasta, vei beneficia de servicii de calitate, profesionalism, promptitudine si seriozitate!

De ce firma de contabilitate Conta Radulescu?

Inainte de toate, Conta Radulescu face parte din randul celor mai competente firme de contabilitate din capitala, fiind unul dintre membrii cu drepturi depline ai CECCAR, inca din anul 2009. Astfel, poti fi sigur ca in momentul in care soliciti ajutorul expertilor Conta Radulescu, vei fi tratat cu profesionalism si seriozitate, dar si cu eficienta. Scopul firmei noastre este de a acorda clientilor nostri sprijinul necesar in activitatile de organizare si conducere a activitatilor financiar-contabile, asigurandu-le un viitor promitator.

Societatea Conta Radulescu cunoaste importanta contabilitatii unei companii, de aceea, primul pas pe care il vom face intr-o colaborare va reprezenta incercarea de a-l ajuta pe client sa inteleaga contabilitatea drept un indicator de analiza in stabilirea deciziilor ce urmeaza a fi luate, dar si sa o organizeze intr-un mod eficient, si mai ales corect. Astfel, firma de contabilitate Conta Radulescu iti sta la dispozitie cu o gama variata de servicii in domeniu, ce cuprind:

–          Consultanta contabila

–          Expertiza contabila

–          Servicii de fiscalitate

–          Servicii de salarizare

–          Resurse umane

–          Suport in infiintarea unei noi societati

Alege firma de contabilitate care iti propune oferte cu totul speciale: Conta Radulescu!

Conta Radulescu are scopul de a-si pozitiona clientii pe drumul cel bun in ceea ce priveste partea financiar-contabila a unei companii, fara a-i solicita peste limite in ceea ce priveste partea financiara. De aceea, societatea noastra iti vine in ajutor cu servicii de calitate, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Mai mult decat atat, Conta Radulescu este singura firma de contabilitate din Bucuresti care isi ofera serviciile utilizand sistemul “money back”; cu alte cuvinte, in cazul in care, in decurs de 90 de zile de la inceputul colaborarii nu esti multumit de serviciile noastre, iti vei primi banii inapoi. Cu toate acestea, in ultimii doi ani (perioada in care a fost implementat sistemul), niciunul din clientii nostri nu a solicitat sa beneficieze de acest sistem.

Conta Radulescu ofera tuturor clientilor sai ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar-contabila. Mai mult decat atat, clientii firmei Conta Radulescu vor beneficia si de alte avantaje, cum ar fi livrarea gratuita a actelor contabile intocmite de catre firma, prin servicii de curierat rapid.

Alege o firma de contabilitate cu ajutorul careia sa devii cel mai bun, alege Conta Radulescu! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.contaradulescu.ro!}