maestrii ascensionati

maestrii ascensionati

In cazul in care nu ati mai auzit despre existenta maestrilor ascensionati, trebuie sa stiti ca acestia sunt fiinte de lumina, adica fara corp fizic. Aceste forme ale lumii spirituale ne ajuta si ne sprijina zi de zi, chiar daca nu toti oamenii cred in existenta lor. Daca sunteti interesati de acest subiect, Editura Agni Mundi va ofera cartea „Mesaje De La Maeștrii Ascensionați – O Misiune Importantă: România” de Maria Cristina Stroiny. Aceasta este o carte care vorbeste despre regasirea lui Dumnezeu si despre toate transformarile pe care o parcurgemin viata.

Desigur, Agni Mundi va pune la dispozitie multi alti autori straini si romani, precum Ted Andrews, Debi Chestnut, Ana Holub, Dr. Joshua David stone, Melissa Alvarez si multi altii. Dintre toti acestia, ne vom indrepta atentia catre Ted Andrews, scriitor si profesor in domeniul metafizic si cel spiritual. Acesta a organizat simpozioane, conferinte, seminarii si diverse alte evenimente in aproape toata lumea si a incercat sa raspandeasca preocuparile sale.

De ce sa alegeti Agni Mundi? Pentru ca este o librarie online pe care o puteti accesa oricand. Astfel, puteti obtine informatii despre autori mai mult sau mai putin cunoscuti, dar si despre operele acestora. In plus, comenzile se efectueaza tot online, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa pierdeti timp prin librarii in cautarea cartilor dorite.

Despre maestrii ascensionati si Ted Andrews

Cartea intitulatii „Mesaje de la maestrii ascensionati – O misiune Importanta: Romania” de Maria Cristina Stroiny este o carte care abordeaza teme ce tin de experiente de viata reale. Mai exact, exprientele petrecute impreuna cu grupul Agni, pe care aceasta il indruma la nivel spiritual. Exista un capitol numit „O misiune importanta in Romania”, pe care il veti regasi in toate cele 4 volume si care prezinta mai multe zone energetice din tara precum: Piatra Arsa, Sfinxul, Muntii Poiana Rusca, Muntii Piatra Craiului, Muntii Apuseni. Padurea Hoia Baciu si multe altele. Restul detaliilor le puteti afla chiar singuri, citind cartea.

In ceea ce priveste autorul Ted Andrews, mai sunt multe de spus. Pe langa faptul ca a fost scriitor si profesoe in domeniul spiritual si metafizic, impartasind cunostintele sale in S.U.A, Asia si Europa, acesta a lucrat si cu analiza vietilor anterioare, tarot, interpretarea aurei, Cabala sau numerologie. Toate acestea erau folosite cu scopul de a creste potentialul interior si de a va dezvolta. Ted Andrews a studiat si puterea plantelor medicinale, astfel ca vorbeste despre numeroase metode de vindecare naturale.

Agni Mundi – libraria care va spune totul despre maestrii ascensionati si Ted Andrews!

Sunteti curiosi sa vedeti cum este literatura ce trateaza teme precum spiritualitatea, paranormalul, astrologia sau diverse alte tehnici de dezvoltare a potentialului interior? Agni Mundi este o editura care va asteapta cu autori renumiti pentru publicatiile lor, precum Ted Andrews, Maria  Cristina Stroiny, Richard Webster etc. Tot aici puteti gasi informatii despre maestrii ascensionati si rolul acestora in viata dvs, mai ales daca sunteti un adept al acestor credinte. Pentru comenzi, accesati www.agnimundi.ro!

}