Chitzi Bush, gradinita particulara sector 1

Anii au trecut in zbor si copilul tau a ajuns la varsta gradinitei? Daca nu ai inceput cautarea gradinitei potrivite pentru piticul tau este cazul sa te grabesti, iar ca o mica sugestie, Chitzi Bush, gradinita particulara sector 1, este gradinita viitorului, o gradinita unde copilul tau este iubit, apreciat, invatat, unde se distreaza, leaga prietenii, participa la petreceri, face sport, ia masa si-si face temele in compania unor cadre didactice specializate.

Gradinita particulara sector 1 si misiunea Chitzi Bush

 

Chitzi Bush, gradinita particulara sector 1A alege gradinita potrivita pentru un copil nu este o misiune usoara, iar parintii sunt adesea pusi in dificultate. In orasele mari repartizarea se face in functie de sectoare si majoritatea parintilor opteaza pentru cea mai apropiata gradinita de casa. Insa acesta este unul dintre criteriile aflate pe ultimul loc atunci cand optezi pentru o gradinita sau alta.

Astfel Chitzi Bush, o gradinita particulara sector 1, a inteles ca o gradinita nu este doar locul unde copiii acumuleaza cunostinte si si-a propus:

1. Sa aduca mereu zambetul pe chipul copiilor;

2. Sa-l transforme pe “eu nu pot” in “eu pot” si sa dea copiilor incredere in fortele proprii;

3. Sa-i invete pe copii sa descopere lumea inconjuratoare si sa-i invete sa iubeasca lucrurile simple, natura si tot ceea ce-i inconjoara;

4. Sa spuna “iarta-ma” si “multumesc” prin propriul exemplu;

5. Sa transforme in reusita toate incercarile copiilor, alungand orice urma de teama sau de nesiguranta, acestea nu au ce cauta la Chitzi Bush.

Gradinita particulara sector 1, gradinita ideala pentru copilul tau

 

Te intrebi daca copilul tau s-ar potrivi la Chitzi Bush, gradinita particulara sector 1? Cu siguranta ca da. Aici orice copil este binevenit, de la cei cuminti si pana la cei mai nazdravani si pusi mereu pe sotii. La Chitzi Bush copilul tau va fi iubit si apreciat pentru ceea ce este el, va fi imbratisat cu dragoste, va fi intampinat cu caldura si cu rabdare. Si, nu in ultimul rand, la Chitzi Bush copiii au libertatea de exprimare, vor deveni indrazneti si isi vor urma visurile, isi vor face prieteni buni, pe viata, si vor invata sa fie indrazneti si curajosi in orice situatie.

Desigur, atat copiii, cat si parintii se mai pot bucura de urmatoarele avantaje ale acestei gradinite:

– programul este flexibil, iar tu ca parinte iti poti aduce si-ti poti lua copilul la orice ora iti doresti;

– personalul gradinitei este specializat;

– timpul petrecut la gradinita este placut si instructiv pentru copii;

– copiii pot manca la gradinita;

– beneficiaza si de program before school si de after school;

– se bucura si de activitati diverse precum pian, pictura, teatru, inot, modelaj, tenis, karate, sah si limbi straine;

– poti sa-ti lasi copilul si la scoala de iarna si la scoala de vara, timpul fiind exploatat la maxim in cadrul orelor;Chitzi Bush, gradinita particulara sector 11

– transport asigurat de la scoala acasa si invers;

– sunt asigurate petrecerile aniversare sau cele tematice cum sunt cele de Craciun, Paste, Halloween si diverse serbari scolare;

– inscrierea la Clubul copiilor pentru activitati interesante.

Daca vrei ca al tau copil sa creasca frumos, alege Chitzi Bush, gradinita particulara sector 1. Ai nevoie de informatii suplimentare despre gradinita Chitzi Bush? Pentru detalii, suna la numarul 0740-254.423 si 0216-676.147 sau trimite un e-mail pe adresa gradinitachitzibush@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);