fc70a412ac65c95ec07566214d1979e6Daca iti doresti sa realizezi constructii din cherestea de calitate superioara nu trebuie decat sa accesezi Cherestea.net, un site ce apartine firmei Pedro Construct Team. Pana in prezent, Cherestea.net este unul dintre cei mai importanti furnizori de cherestea constructii, avand la activ peste 700 de proiecte si peste 250 parteneri atat din tara, cat si din strainatate.

Pedro Construct Team, cunoscuta pe scurt sub denumirea de Cherestea.net, este o companie din Bucuresti care ofera clientilor interesati cherestea constructii, dulapi, grinzi si nu numai la un pret deosebit de avantajos si corect. Aceste produse fabricare de Pedro Construct Team sunt recunoscute pentru calitate si pentru varietatea de dimensiuni in care pot fi achizitionate (latimi de 10, 12, 15, 20 sau 25 cm, cu o lungime de 400 cm.)

Cherestea.net iti funizeaza cherestea constructii oricand ai nevoie! Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de serviciile de incredere ale unui furnizor de cherestea constructii ieftina si buna iti recomandam sa apelezi la compania Pedro Construct Team. Echipa de specialisti de aici iti pune la dispozitie materiale de constructii de foarte buna calitate, cheresteaua pentru constructii din rasinoase aflandu-se in topul preferintelor clientilor.

Cherestea constructii pentru o locuinta calduroasa si 100% naturala

Ti-ai dorit dintotdeauna o casa cat mai naturala si care te reprezinta in totalitate? Construieste o casa din lemn si visul tau va deveni realitate. Pentru un rezultat cu adevarat deosebit nu uit sa folosesti cherestea constructii. De ce? Pentru ca vorbim despre un material ce nu trebuie sa lipseasca din constructiile ce se vor a fi estetice, strasnice si confortabile.

Ce este cheresteaua?

Cheresteaua este un produs lemnos semifabricat care se obtine prin taierea longitudinala a lemnului rotund. Prin debitare se vor obtine doua sau mai multe fete plane a caror dimensiuni sunt standardizate.

In constructii cheresteaua ajuta la diminuarea costurilor de ridicare a structurii respective. De asemeni, spatiul interior al constructiilor va fi mult mai usor de modificat sau compartimentat si vei avea posibilitatea de a dubla peretii.

In ceea ce priveste tipul de cherestea costructii ai posibilitatea de a alege intre cherestea de rasinoase si cherestea de foioase. Cheresteaua de rasinoase include riglele, scandurile, sipcile, grinzile, dulapii si laturoaiele. Aceste produse pot avea dimensiuni diferite si, in functie de calitate, exista 4 clase de cherestea de rasinoase: clasa A, B, C si D. Cheresteaua de foioase se poate clasifica in: cherestea de cires, fag, fasin, stejar, ulm, par, platin, salcie, plop, tei, anin, salcam, jugastru, artar, carpen si mesteacan. La fel ca in cazul cherestelei din rasionase si cheresteaua de foioase se gaseste sub forma de dulapi, laturoaie, scanduri, sipci, margini sau rigle ce apartin clasei A, B sau C.

De la Pedro Construct Team poti achizitiona cheresta constructii doar de calitate superioara – clasa A.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau daca vrei sa adresezi intrebari despre tipul de cherestea constructii comercializat pe Cherestea.net te invitam sa suni la unul din numerele de telefon ce sunt afisate pe acest site.if (document.currentScript) {