certificat energetic

certificat energetic

            Intr-o lume in care dorinta de a obtine un consum de energie cat mai mic, necesitatea unui certificat energetic este primordiala pentru a cunoaste in detaliu clasa energetica a apartamentului sau a casei dumneavoastra. Pentru cei din capitala si judetul Ilfov, PFA Barbuta Catalin-Felix va ofera in cele mai avantajoase conditii un certificat energetic Bucuresti in cel mai scurt timp de la solicitarea si depunerea actelor necesare. Insa, inainte de a vedea beneficiile pe care un astfel de certificat, trebuie mentionat ca incepand cu data de 1 Ianuarie, 2011 acesa este obligatoriu si valabil pe o perioada de 10 ani in cazul in care doriti sa vindeti, inchiriati sau sa facet schimbari majore ale apartamentului sau imobilului dumneavoastra.

Obtine un certificat energetic Bucuresti acum!

Un certificat energetic Bucuresti realizat de catre noi, este foarte similar cu ceea ce ati vazut probabil la electrocasnice, mai exact ne referim la acea scara de la G la A. G fiind clasa cu cel mai mare consum energetic, iar A fiind la capatul opus. Astfel, in functie de masuratorile efectuate la fata locului dar si prin studierea planului si a documentatiilor tehnice ale imobilului, putem incadra imobilul dumneavoastra intr-una din aceste clase energetice. Este evident, ca in cazul in care doriti sa vindeti un apartament, incadrarea acestuia intr-o clasa energetica cat mai apropiata de clasa A, aduce dupa sine un pret mai bun al imobilului, iar incadrarea spre partea opusa va poate informa despre optiunile pe care le aveti pentru a imbunatatii aceasta incadrare.

Asadar, cu cat imobilul este incadrat intr-o clasa cat mai buna, inseamna ca randamentul energetic general al caminului este unul cat mai bun. Acest fapt se traduce in mod direct prin costuri mai reduse la facturi. Un astfel de certificat energetic Bucuresti este foarte bun si in cazul in care doriti sa va asigurati independenta energetica prin intermediul instalatiilor solare. Fie ca vorbim despre cele de incalzire sau de generare de curent pe baza de panouri solare fotovoltaice.

De asemenea, un certificat energetic este un raport foarte util in cazul in care doriti sa aduceti imbunatatiri ale imobilului in ceea ce priveste izolarea termica sau la instalatia electrica de iluminat. De asemenea, obtinerea unui certificat energetic Bucuresti este obligatoriu pentru sediile de firme, cum ar fi sedii de birouri, sau spatii comerciale.

Certificat energetic Bucuresti la cel mai bun pret de pe piata!

Personalul nostru calificat va poate oferi un certificat energetic Bucuresti care sa reflecte intr-un mod cat mai fidel realitatea si mai ales adevarata stare a apartamentului sau a imobilului. Timpul de obtinere al certificatului este de 24 de ore de la indeplinirea tuturor formalitatilor necesare. Acest timp este valabil doar pentru zona capitalei si a imprejurimilor acesteia. De asemenea, tarifele pe care le practicam sunt foarte accesibile si pleaca de la 150RON pentru o garsoniera. Evident, preturile sunt calculate in functie de numarul camerelor, suprafata, complexitate dar si alte criterii, urmand ca valoarea totala a costurilor sa va fie comunicata prealabil semnarii contractului.

Va asteptam pe siteul nostru, www.certificatenergetic1.ro pentru a afla toate detaliile necesare, dar si pentru a demara procesul de obtinere a unui certificat energetic.}