Stiai ca pentru a vinde sau a inchiria o locuinta iti este necesar un certificat energetic? Daca nu stiai, afla ca este un document esential in lipsa caruia nu poti sa vinzi sau sa dai spre inchiriere o locuinta. Este vorba de un act care atesta consumul energetic care se realizeaza in cadrul locuintei. In felul acesta viitorul client afla cam cat va cheltui pe consumul energetic. Acest act a devenit obligatoriu incepand cu anul 2011.

La cine apelezi pentru un certificat energetic in Bucuresti?

Pe piata de specialitate exista destul de multe societati care pot procura un certificat energetic ieftin, insa care solicita preturi exagerate. Nu este si cazul societatii PFA Barbuta Catalin-Felix, dovada fiind preturile accesibile pe care le solicita. Promptitudinea si responsabilitatea de care membrii echipei au dat dovada pana acum au plasat societatea pe un loc fruntas in randul firmelor de specialitate.

Orice locuinta este plasata intr-o clasa energetica, asa cum sunt plasate majoritatea produselor electrice sau electrocasnice. Cate clase de performanta energetica exista? Exsta sapte clase notate cu litere de la A la G. Cu literea A sunt notate locuintele care au un consum redus de energie, in timp ce cu litera G sunt notate locuintele care au un consum mare de energie.

PFA Barbuta Catalin-Felix realizeaza un certificat energetic in timp record

Conform legilor aflate in vigoare, pentru a inchiria sau a vinde o louinta iti trebuie un certificat energetic. Nu poti incheia contractul in lipsa acestui document. Viitorul client va sti la ce consum energetic sa se astepte si va stabili daca merita sau nu sa cumpere sau sa inchirieze locuinta ta. In acceasi situati te poti afla si tu asa ca intelegi cat de important este acest document.

Fiecare locuinta ar trebui sa aiba un certificat energetic. Acesta te ajuta sa afli cat curent consumi. In cazul in care consumul este ridicat, ar trebui sa stii ce modificari ar trebui sa faci pentru a diminua costurile. Cu astfel de informatii te pot ajuta cei de la PFA Barbuta Catalin-Felix. Nu numai ca iti pot realiza un certificat energetic dar iti pot sugera si ce modificari este indicat sa faci in propria locuinta.

In ce consta realizarea unui certificat energetic? Mai intai auditorul energetic efectueaza o vizita la locuinta careia i se va intocmi respectivul certificat. Se efectueaza calcule precise pentru a determina consumul real. In maxim 24 de ore se realizeaza un document legal care atesta performanta energetica a locuintei.

Pentru a colabora cu o societate recunoscuta pentru calitatea serviciilor prestate, atunci este cazul sa iei legatura cu cei de la PFA Barbuta Catalin-Felix. Vei lucra cu o echipa responsabila capabila sa efectueze documentul in maxim 24 de ore de la solicitare. Poti contacta societatea de luni pana sambata in intervalul orar 8:00-20:00. Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, suna la numarul de telefon 0752.706.469. O echipa intruita iti va sta la dispozitie cu cele mai importante informatii si sfaturi. Solicita un certificat energetic pentru a cunoaste care este consumul energetic real al locuintei tale.}