bare poliamide

bare poliamideIti desfasori activitatea intr-un segment industrial in care trebuie neaparat sa utilizezi bare de poliamide? Cauti un funrizor de incredere de la care poti achizitiona aceste produse indispensabile procesului de realizare a unor echipamente? Nu mai continua sa cauti furnizori in care nu ai incredere si opreste-te asupra ofertei celor de la Ceproplast Impex. Acum ai posibilitatea de a comanda bare de poliamide de inalta calitate pentru ca produsele fabricate sa fie in conformitate cu cerintele standard privind alcatuirea acestora.

Bare de poliamide – produse de calitate de la Ceproplast Impex

Ceproplast Impex este o firma din Iasi care se ocupa de furnizarea si de realizarea prin extrudere a materialelor termoplastice. Oferta acestei firme cuprinde peste 100 de produse caer difera atat prin culoare cat si prin dimensiune. Experienta de peste 10 ani a activitatii acestei companii aduce cu sine un portofoliu impresionant care a dus la propulsarea firmei Ceproplast Impex in topul celor mai importanti furnizori din acest domeniu. Atat experienta cat si calitatea si diverisitatea produselor comercializate si realizate de Ceproplast Impex recomanda aceasta firma ca fiind un important producator de mase plastice foarte utile pentru industria auto, pentru constructii si instalatiile de constructie, pentru electrotehnica, poligrafica si chiar pentru industria mobilei. Prelucratele din polietilena se impart in urmatoarele categorii:

– policlorura deĀ  vinil

– polietilena

– tehnopolimeri (rezulta cauciucuri termoplastice, profile auto, tuburi PVC plastifiate, bare poligrafie, spire rigide, tuburi si tevi etc.)

Caracteristicile fiecarui prelucrat in parte difera in functie de tipul lor si prezinta urmatoarele avantaje:

– Tehnopolimerii se remarca prin duritate, prin estetica buna si prin interactionare perfecta cu orice pigment si rezistenta mare

– Prelucratele din vinil sunt rezistente la impact, izoleaza electric foarte bine si sunt impermeabile

– Prelucratele din politilena sunt rezistente la factorii externi si au proprietati electrice

In ceea ce priveste barele de poliamide, Ceproplast Impex sunt semifabricate din poliamida – un material plastic ce este supus procesului de prelucrare pentru ca, in final, sa se obtina produse ce poti fi folosite in diverse industrii precum cea medicala sau cea auto (la realizarea rotilor), in obtinerea echipamentelor destinate activitatilor sportive (in cazul fabricarii rolelor), in industria alimentara pentru confectionarea ghidajelor liniare etc. Poliamida se obtine printr-un proces special care o determina sa fie viabila in inlocuirea metalelor sau a altor aliaje din diverse industrii. Printre caracteristicile pe care le intalnim la aceste bare de poliamide putem aminti urmatoarele aspecte: sunt foarte rigide si dure, au o rezistenta mecanica ridicata, sunt rezistente la zgaraiere, se prelucreaza mecanic foarte usor, sunt rezistente la actiunea factorilor externi, rezista chiar si sub actiunea substantelor si elementelor chimice.

Prin urmare, daca iti doresti bare din poliamide de foarte buna calitate, iti recomandam sa le achizitionezi de la firma Ceproplast Impex S.R.L. De obicei, dimensiunea barelor din poliamide este de 1 m, insa, la cerintele clientului, dimensiunea acestora poate fi customizata fara nici o problema. In ceea ce priveste diametrul acestor produse, Ceproplast Impex S.R.L iti pune la dispozitie bare de poliamide al caror diametre pornesc de la 5 mm si ajung pana la 500 mm.} else {