42ad8fcada7942a5028e3afa21262fc8Dupa cum spune si dictonul latinilor: “Mens sana in corpore sano” care se traduce prin: “Minte sanatoasa in corp sanatos”, este foarte important sa mentinem un echilibru constant intre sanatatea fizica si cea psihica. Zi de zi ajungem la concluzia ca traim intr-un mediu din ce in ce mai poluat. Pentru a preveni afectiuni grave de sanatate, indiferent ca locuiesti la sat sau la oras, este necesar sa apelezi la anumite masuri de siguranta.

In prezent, o mare parte din fructele si legumele comercializate sunt cultivate cu multe substante daunatoare, carnea este plina de antibiotice, iar apa pe care o folosim la gatit si spalat este plina de bacterii, detergenti, nitrati, virusuri si ciuperci. Daca nu putem controla toate aceste aspecte, calitatea apei pe care o consumam sigur o putem imbunatati. Te intrebi cum? Foarte simplu! Folosind anumite solutii profesionale si eficiente propuse de compania Puri Optima. Cand spunem solutii ne referim la o varietate de echipamente care te vor ajuta in procesul de filtrare apa si care, binenteles, vor contribui la crearea unui mediu mai sanantos atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Ce oferta de echipamente filtrare apa gasesti la Puri Optima?

Dupa cum bine stii, apa este un elemnet estential supravietuirii. Luand in calcul imprortanta acesteia pentru o buna functionare a organismului este de la sine inteles de ce este foarte grav sa consumi apa ce nu este potabila. Ei bine, acum te poti folosi de avantajele unor echipamante de filtrare apa de la Puri Optima pentru a obtine apa potabila.

Daca lichidul pe care il bei are gust de clor, specialistii de la Puri Optima iti recomanda sa apelezi la filtrare apa cu carbune activ. Acest produs ajuta la eliminarea gustului si mirosului de clor, dar si a benzenului, insecticidelor, substantelor organice volatile, ierbicidelor etc. De asemeni, carbunele activ poate fi utilizat pentru o perioada de 15 ani. O solutie foarte avantajoasa, nu e asa?

Pentru filtrarea apei mai poti folosi si un purificator cu ozon. Acest echipament se monteaza pe bateria chiuvetei si este foarte eficient atat pentru bucatarie, cat si pentru baie.

Ce echipamente mai pot fi folosite in procesul de filtrare apa si care se gasesc in magazinul onliune Puri Optima? Urmareste lista de mai jos si afla intreaga oferta de astfel de echipamente ce va este puse la dispozitie de compania de fata.

– statii eliminare nitrat;

– statii eiminare amoniu;

– cartuse filtre apa;

– instalatii desalinizare apa;

– purificatoare apa uz casnic;

– instalatii potabilizare apa;

– cartuse filtrante etc.

Prin urmare, evita sa iti pui sanatatea in pericol si achizitioneaza echipamente filtrare apa de la Puri Optima. Stii si tu cat de important este sa iti mentii corpul hidratat, dar, poate mai important decat asta, este sa il hidtratezi doar cu apa potabila. Nu uita ca in panza freatica nu ajung doar precipitatiile, ci si deseurile menajere si industriale. Alege filtrare apa si obtine sanatate pentru organismul tau!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);