rent a car bucuresti

rent a car bucuresti

Serviciile de rent a car Bucuresti nu sunt oferite de catre tocmai doar cateva firme, insa pe langa companiile care va ofera astfel de servicii si indrumarile oferite de catre acestea, reglementarile, termenii si conditiile impuse de aceste companii, mai exista o serie de sfaturi pe care ar fi foarte indicat sa le urmati in materie de servicii de rent a car Bucuresti.

Soferul e “sfant”, dupa cum se spune

Exista fel si fel de supozitii cu privire la serviciile de rent a car Bucuresti si cu privire la soferii care trebuie sa conduca de fapt masinile de inchiriat, insa in acest sens un aspect este de-a dreptul important. Soferul care va conduce masina obtinuta de la o companie de rent a car Bucuresti va fi cel mentionat in acte… si ata. In caz contrar, consecintele pot fi foarte grave.

Compania de rent a car Bucuresti care va va oferi un autoturism spre inchiriere va va preciza sau trebuie sa va precizeze de fapt acest fapt, anume ca respectivul autoturism va trebui condus doar de catre soferul mentionat in contract (sau soferii, dupa caz). Daca nu respectati acest “detaliu” ce uneori poate parea trivial sau nesemnificativ, riscati chiar deschiderea unui dosar penal in caz de accident sau altele asemanatoare cu masina de la serviciul de rent a car Bucuresti.

De foarte multe ori exista cazuri in care companiile de rent a car Bucuresti vor percepe o taxa suplimentara pentru un sofer aditional, insa si asa, acesta trebuie mentionat in scris. Daca vorbim pe de alta parte de un cuplu insa, adica de sot si sotie mai exact, de regula aici se ca considera de catre o companie de rent a car Bucuresti un singur sofer.

Acronime si servicii de rent a car Bucuresti

In unele cazuri, cand vornim de companii ce ofera servicii de rent a car Bucuresti veti intalni si anumite acronime. Chiar daca nu vi se pare foarte important acest aspect, este foarte indicat sa il cititi cu atentie, intrucat aceste acronime pot face o foarte mare diferenta.

Spre exemplu, la unele companii ce ofera servicii de rent a car Bucuresti veti intalni acronime care vor defini aspecte cum ar fi clasa masinii, diverse proprietati ale acesteia. Astfel ca in acest fel puteti alege de la serviciile de rent a car Bucuresti o masina cu aer conditionat sau fara, pe benzina sau pe mptorina, cu spatiu pentru bagaje sau fara spatiu pentru bagaje, cu un anumit numar de portiere, sau pentru un anumit numar de pasageri.

Va puteti imagina ca astfel de aspecte sunt foarte importante, ele pot face o mare diferenta atat la pretul acestor servicii de rent a car Bucuresti cat si in ceea ce priveste comfortul dvs. in astfel de autoturisme diverse.

Per ansamblu, este nevoie de atentie pe intreg procesul de apelare la servicii de rent a car Bucuresti dar si mai apoi la utilizarea autoturismului ales, bineinteles, in trafic.