dulap metalic
zoom

Ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi un dulap metalic?

Orice antreprenor care isi doreste sa mareasca profitul in firma trebuie sa lucreze intr-un mediu organizat. De aceea, un dulap metalic reprezinta o piesa de mobilier necesara in fiecare birou. Cu ajutorul acestuia, informatiile sunt pastrate intr-o ordine logica si iti poti indeplini obiectivele stabilite intr-un timp mai scurt.

Pretul difera in functie de dimensiuni

Dulapurile mari permit arhivarea si depozitarea multor dosare, precum si pastrarea documentelor financiar-contabile. Desi acestea nu se verifica zilnic, evidenta lor este necesara pentru a atesta existenta activitatilor si parcursul acestora in vederea unui control fiscal sau pentru a se crea strategii noi de marketing.

In cazul in care compania ta se afla la inceput de drum, alege un dulap metalic de dimensiuni reduse din oferta Viamond. Acesta dispune de suficient spatiu pentru datele confidentiale ale angajatilor, fisierele despre clienti, rapoarte de lucru si facturi. Inainte de achizitie, masoara spatiul din incapere si tine cont de dimensiunile peretilor.

Unele modele sunt prevazute cu picioare, ceea ce permite curatarea spatiului din partea inferioara intr-un mod mai simplu. Totusi, acestea pot face dulapul sa devina inalt si mai dificil de amplasat.

Fiecare dulap are caracteristici diferite

Dulapurile metalice au adesea sistemul de inchidere cu doua chei si o gaura pentru lacat in maner. Unele modele au balamale interne antiefracte si nervuri longitudinale amplasate pe laterale. Aceste dulapuri au perimetrul frontal rotunjit si usile dublu ranforsate. De asemenea, pot dispune si de inchidere in trei puncte, cu moneda sau prin cifru.

In general, exteriorul unui dulap metalic este realizat din tabla de otel profilata si are grosimea de 0,7mm. Vopseaua este termorezistenta si tratata impotriva agentilor chimici. Astfel, aceasta rezista la contactul cu focul si impiedica patrunderea bacteriilor in interior. Acest avantaj este util in spatiile supuse unui grad ridicat de umezeala. Daca in acoperis se afla fante de aerisire, acestea permit o circulatie optima a aerului si un nivel de ventilatie corespunzator.

Mobilierul din metal rezista mai bine in timp

Te gandesti sa achizitionezi un dulap din plastic sau din lemn? Aceste modele ofera beneficii similare si au preturi reduse. Pe de alta parte, nu prezinta un nivel ridicat de protectie si se deterioreaza usor.

Un dulap metalic are o durata de viata indelungata si nu este greu de intretinut. Curatarea se poate realiza cu solutii speciale, iar zgarieturile se acopera cu un strat de vopsea in aceeasi culoare. Daca exista urme de rugina, pot fi eliminate prin aplicarea unui antioxidant pe suprafata.

Cauta un model care sa vina deja asamblat, deoarece acest proces necesita experienta si poate fi complicat sau chiar imposibil de realizat in unele situatii. Daca nu gasesti ceea ce iti doresti, montajul poate fi efectuat si de catre o persoana cu experienta in domeniu. Asigura-te doar ca aceasta dispune de uneltele si cunostintele necesare pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

De unde poti comanda un dulap metalic?

Mobilierul din metal este apreciat atat in birourile companiilor, cat si in cele ale agentiilor, institutiilor publice, atelierelor sau depozitelor. Inainte de a face o astfel de achizitie, este important sa optezi pentru un furnizor de incredere, asa cum este Viamond.