rulouri exterioare

rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt concepute special pentru a regla climatul din incapere, a economisi energie si in acelasi timp pentru protectie. Sa vorbim putin despre aceastea .Rulourile exterioare sunt preferate in mare parte de constructorii individuali de case deoarece prezinta nenumarate caracteristici cum ar fi : protectia impotriva vederii in interior, a zgomotului, impotriva vantului , antiefractie si nu in ultimul rand datorita designului foarte placut. Dupa cum vedeti au un rol pozitiv si nu ar trebui sa mai stati pe ganduri. Puteti alege dintr-o gama larga de rulouri exact aici www.rulourialuminiu.ro

Protectie impotriva vederii in interior si protecie fonica : Rulourile exterioare sunt facute special pentru a tine la distanta caldura transmisa de soare si pentru a proteja interiorul de fetele curioase . Chiar daca afara este vreme urata sau un cer extra insorit, fie ca sunteti deranjat de zgomotul din exterior cu rulourile de la SC Fabrica de Rulouri SRL puteti sta linistit in casa fara a fi deranjat.

Rulourile exterioare, experte in economisirea energiei   Sunt cu adevarat maestre in economisirea energiei. In timpul rece puteti economisi cu pana la 30% din cheltuielile pentru incalzire iar in timpul unde apare acea groaznica canicula, rulourile exterioare o tin la distanta.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt cunoscute pentru eficienta lor in prevenirea incalzirii geamurilor si a spatiului din interior. Din punct de vedere al protectiei termice rulourile exterioare din aluminiu sunt de doua ori mai eficace decat cele interioare. Datoria lamelelor umplute cu spuma poliuretanica, rulourile exterioare de aluminiu au capacitatea de a pastra caldura din camera, la o temperature constanta in timpul sezonului rece. Pot fi dotate cu yala sau sistem de autoblocare, marind astfel protectia antiefractie. Rulourile exterioare pot fi simple sau cu plasa antiinsecte. Motorizarea este aplicata pe rulou iar plasa este actionat mereu manual.

Design si calitate : Rulourile exterioare sunt foarte placute la vedere ,pe langa toate avantajele pe care le detin iar datorita faptului ca sunt gasite in nenumarate culori se pot adapta perfect gusturilor personale . SC Fabrica de Rulouri SRL este cel mai mare producator de rulouri exterioare din aluminiu din Romania . Materialele si componentele sunt importate din Germania astfel putandu-va asigura cea mai buna calitate si bineinteles cel mai bun pret. Datorita calitatii produselor garantia este de 10 ani. Montajul se poate efectua in 3 zile,datoria capacitatii mari de productie. Destul cu detaliile , sa vedem cum sta treaba cu pretul. Daca ati facut aceasta alegere si v-ati hotarat sa va achizitionati rulouri exterioare, firma va pune la dispozitie o gama larga de rulouri. Puteti beneficia de preturi uimitoare,deoarece raportul calitate/pret al produselor oferite este cu siguranta cel mai atractiv de pe piata. Datoria lor este sa practice un pret scazut ,astfel incat clientii sa se poata bucura de beneficiile unei protectii de calitate. Preturile sunt in functie de ruloul ales si de dimensiunile acestuia,calculandu-se pe metro patrat. Discount-ul poate fi extrem de convenabil, intre 10 si 40 %, in functie de dimensiuni . Cu cat dimensiunile sunt mai mari cu atat pretul pe metru patrat e mai mic. Prin urmare as putea spune ca daca aveti de gand sa faceti acest pas, www.rulourialuminiu.ro este cheia dumneavoastra.