zoom

Ce cadouri sa faci primavara

Cine nu iubeste viata din glasul primaverii? Energia si forta regenerarii? Culoarea si mirosul florilor? Si cine nu aspira ca astfel de stari sau infatisari sa ramana neschimbate? Noi sigur da. Insa, frumusetea plapanda, gingasa si plina de gratie a acestui anotimp datator de viata si de noi inceputuri se va mistui curand, modificandu-se treptat, lasand astfel loc unei etape descendente.

Totusi, o alternativa de pastrare a frumusetii primavaratice exista. Iata si solutia noastra: aranjamente si buchete florale ce amintesc de prospetimea anotimpului actual. Insa, remediul este deosebit de cel obisnuit si comun – aranjamente si buchete florale concrete – fiindca, el se raporteaza dimensiunii timpului cu alti ochi.

Adica, el, remediul (solutia), este cel mai bun tovaras al timpului, pentru ca,  din margele de nisip, lalelele, brandusele si ghioceii depun culoarea si splendoarea sezonului preferat in caminul vostru, aproape intr-un mod autentic, ba chiar mai chipes si particular. De pilda, tinand cont ca se apropie Ziua femeii, puteti darui un cos cu flori sau un vas cu trandafiri, fiecare realizate din micutele margele.

In acest fel florile vor ramane vesnic inflorite avand astfel garantia ca darul nu va fi doar pastrat in memorie, ci, prin prezenta sa intinsa, va aminti de cineva drag sau de un moment special.

Mai mult decat atat, daca reflectati putin mai exista un motiv sprijinitor in alegerea si daruirea celui mai potrivit cadou din aceasta perioada, si anume: semnul zodiacal. Si acesta, asa cum v-am obisnuit deja, reflecta cu desavarsire unicitatea. Este vorba despre un bonsai realizat din pietre semipretioase, precum acvamarin, ametist, fluorit, sodalit si lapis lazuli, specifice zodiei pesti, si margele din nisip.

Astazi, ca in vremea Chinei antice, un cadou frumos, infatiseaza sentimentele celui pe care il ofera. Asadar, noi va incurajam sa alegeti intotdeauna grija si atentia  spre implinirea celui mai frumos cadou. Caci, orice cadou trebuie sa fie un dar din suflet!

LEAVE A RESPONSE