carucioare 3 in 1

carucioare 3 in 1

Majoritatea mamicilor atunci cand dau nastere unui copil sau mai multi vor sa le ofere acestor tot ce este cel mai bun pe lume si ii resfete cat mai mult posibil. Pentru a arata importanta pe care o reprezinta copilul pentru ea, aceasta ii poate oferi unul dintre cele mai frumoase accesori care pot fi oferite unui copil asa cum sunt binele cunoscute carucioare 3 in 1. Carucioarele pentru copii pot fi dotate cu diverse design uri cum ar fi cel ergonomic care se potriveste cel mai bine la carucioare 3 in 1. 

Carucioare 3 in 1 sunt perfecte pentru orice tip de calatorie, fie ca mergeti in parc sa va plimbati si folositi caruciorul cu roti, fie ca mergeti cu masina si folositi scaunul auto, acest tip de carucioare 3 in 1 va scapa de o grija mare la un pret acesibil.

Cele trei piese pe care le cuprind aceste carucioare 3 in 1 sunt: landoul si scaunul auto, carucirul propriu zis. Unele carucioare 3 in 1 pot avea inclus in pret si geanta pentru mamica.

Ce fel de carucioare 3 in 1 putem cauta

Exista mai multe tipuri sau modele de carucioare 3 in 1 pe care le putem cumpara, alegerea unu i carucior tine strict de preferinte sau de situatia financiara. Astfel, avem o gama intreaga de unde putem achizitiona ceea ce ne place mai mult.

Carucioare 3 in 1 exista de doua feluri atunci cand vorbin despre rotile lor astfem, avem carucioare 3 in 1 cu trei roti si carucioare 3 in 1 cu patru roti. Carucioarele cu 3 roti au doua roti in spate si una singura in fata, roata din fata poate fi dubla sau simpla asta depinzand de modelul de fabircatie. Carucioare 3 in 1 cu patru roti par a fi mai stabile, la unele carucioare putem gasi roti mai mari si cu spite si de cauciuc sau pot fi simple fara spite. La aceste carucioare cu patru roti bara, de care este impins caruciorul, poate fi mobila si caruciorul putandi fiind plimbat fie din fata fie din spate.

La carucioare 3 in 1 cu trei roti putem observa si ca constructia barelor este mai solida pentru a da sigurata copilului, astfel carucioarele cu 3 roti nu au nici un dezavantaj fata de carucioarele cu 4 roti, iar alegerea unui carucior fie el cu 3 roti fie el cu 4 roti fiind stric dupa preferinta.

Pretul la care pot fi gasite carucioare 3 in 1

Daca atunci cand te casatoresti prieteni stiu ca va urama un bebelu si cine stie poate te vor surprinde cu un carucior dintre cele mai bune carucioare 3 in 1 scapandute astfel de costul unu i carucior nou, daca nu atunci va trebui sa suporti cheltuielile din bani propri.

Carucioare 3 in 1 cu www.magazinul-mamicilor.ro se gasesc atat online pe site uri cat si la magazine cu accesorii pentru copii, iar pretul unui carucior este cuprins intre 10.000 de lei si 40.000 de lei, in pret intrand toate cele trei obiecte.