zoom

Care sunt cele mai potrivite terapii împotriva grăsimii din corpul tău | Artist-Touch.Ro

Criolipoliza este cel mai eficient și benefic tratament pentru grăsimea care se regăsește în profunzimea țesuturilor. Aceasta procedura este o terapie care reduce grăsimea din țesuturile adipoase și nu afectează pielea în timpul procedurii. Ajută la înghețarea grăsimii ca ulterior să fie eliminată pe cale naturală din organism. Criolipoliza este defapt, crio – răcire și lipoliză – grăsime, care împreuna ajută la stimularea apoptozei. Aceasta este defapt moartea planificată a unei celule care se realizează cu ajutorul acestei terapii. Datorită ei se produc modificări structurale care sunt defapt macrofagele. Acestea distrug celulele bolnave și nocive din organism.  Ele primesc semnale cu care localizează dar și distrug celulele grase, cele afectate de ingetare și muribunde. Într-un salon de înfrumusețare ve-ți găși acest aparat minune care vă va scapă de fitness și de toată epuizarea pe care trebuia să o depui pentru a putea scăpa de grăsimile din organism.

De ce este bine să faci criolipoliza

Această terapie te ajută să slăbești localizat, protejând totuși țesuturile învecinate. Te scapă de până la 45% din grăsimea subcutanată fără anestezie și incizii chirurgicale sau alte complicații aferente acestora. Pentru terapie nu trebuie să faci o pregătire prealabilă, nu ai nevoie să vi cu un set de analize. Criolipoliza îmbunătățește calitatea și aspectul pielii prin eliminarea nodulilor de celulita care se simt prin apăsare pe zonele care urmează să fie tratate. Când există multă grăsime, ea tinde să se strângă într-un loc și să se formeze un nodul tare și ușor palpabil. Terapia se folosește atât pentru femei cât și pentru bărbați. O singură ședința te poate scapă de 20-40% din țesutul de grăsime din zona vizată. O ședință de criolipoliza preț este foarte scăzută în comparație cu alte terapii care nu au un efect așa de mare pentru țesuturile de grăsime.

Velashape 3 ajută la eliminarea celulitei

Acest aparat este o soluție ideală pentru o persoană doritoare de a scăpa de celulită dar și de laxitatea pielii. Velashape 3 ajută la conturarea siluetei, tratează zonele cu aspect de “coajă de portocală” dar mai este benefic și pentru laxitate cutanată. Celulita este cea mai frecventă problemă estetică a femeilor, indiferent de vârstă, de construcția corporală, sau de greutatea pe care o au este o problemă des întalnită. Sunt mulți factori de risc care determină apariția celulitei și ca să îi combați poate fi aproape imposibil, dar cu ajutorul unui astfel de aparat vei putea să uiți de toate momentele în care sufereai de celulită. Sunt o sumedenie de centre care vă pot ajută în această problemă dar velashape bucurești va reuși să îți ofere toate informațiile necesare atât despre celulită cât și despre tot ce înseamnă o ședință cu aparatul velashape 3. Sunt mai multe zone care acumulează foarte repede grăsimea, dar velashape 3 reușește să îți lucreze toate zonele cu probleme pentru a putea scăpa de acest complex. Aspectul pielii va fi mult mai frumos și vei pierde și din centimetri. Este un aparat care lucrează în profumzine și efectele lui nu vor întârzia să apară.