Cantare comerciale. 5 modele de care si tu ai nevoie!

Orice magazin mai mare sau mai mic are nevoie de cantare electronice, acestea ajutand la cantarirea marfurilor si facand vanzarea mai usoara, mai rapida, mai precisa si mai sigura. Pentru calitate de exceptie, pentru rezistenta, fiabilitate si preturi bune, Data Speed, un magazin online din Cluj-Napoca, are o oferta bogata ce asteapta sa o descoperi.

De unde cumpar cantare comerciale?

 

Cantare comerciale. 5 modele de care si tu ai nevoie!Cantare comerciale, zeci de modele variate, apartinand unor branduri consacrate, fiabile, rezistente, moderne, estetice, cu o capacitate de cantarire variata, mai mari sau mai mici, compacte sau robuste, de toate gasesti de cumparat in magazinul online Data Speed.

Data Speed te invita sa-i vizitezi magazinul online pentru a te convinge si singur de varietatea pe care ti-o pune la dispozitie, de calitate si de preturile bune. In plus, asa poti citi caracteristicile tehnice ale fiecarui cantar comercial pentru a alege exact ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Din orice parte a tarii ai fi poti plasa comenzi online, rapid, sigur si fara batai de cap. Data Speed se ocupa de expedierea produsului acasa la tine, iar tu vei plati ramburs.

Cantare comerciale, varietate si calitate pe masura

 

1. Cantare comerciale CAS PR PLUS. Platanul este din ionx, pentru rezistenta, dar si pentru aspect estetic impecabil, iar greutatea maxima de cantarire variaza intre 15 si 30 kg. Afisajul este iluminat cu LED si-ti arata masa, pretul unitar si totalul astfel incat aceste cantare sunt ideale pentru micile sau marile magazine unde este nevoie de precizie maxima atat in cantarire, cat si in ceea ce priveste perfecta functionare a cantarului;

2. Cantare comerciale RFB. Sunt cantare mici, ideale pentru magazinele cu un trafic redus de marfa. Poti cantari pana la 15 kg, iar precizia se realizeaza la 1 g, 2 g sau 5 g, deci acuratetea este un punct forte. Platanul este din inox, iar cantarul are protectie si la praf, si la apa. Poti cumpara varianta omologata sau varianta neomologata. Este compact si practic pentru spatiile mici;

3. Cantare comerciale ASBP. Apartine unui celebru brand din Italia si poti opta pentru varianta maxima de cantarire de 6, 15 sau 30 kg. Platanul este din inox, desigur, si iti ofera 10 locatii de memorie. Vrei o varianta neomologata sau, dimpotriva, omologata? Data Speed este magazinul de unde poti cumpara cantarul de care ai nevoie;

4. Cantare comerciale BIL-P. Este produs in Taiwan si poti cantari chiar si 45 de kilograme pe platanul acestuia care este din inox. Este robust, fiabil si foarte rezistent. Alimentarea Cantare comerciale. 5 modele de care si tu ai nevoie!1se face direct la o priza de curent sau printr-un alimentator. Poti achizitiona doar varianta omologata. Tipareste etichete si bonuri fiscale. Garantia este de 12 luni, iar post-garantia atinge si 10 ani;

5. Cantare comerciale AMP. Producator Taiwan, atinge greutatea maxima de cantarire de 30 kg, platan din inox, are folie de protectie din plastic, picioare reglabile, indicator de nivel, este protejat de suprasarcina si de socuri, iti poate memora 99 de preturi, oprirea este automata si-ti arata si restul. Este excelent si nu vei da gres niciodata atunci cand faci casa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cantare comerciale de la Data Speed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Data Speed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0264-566.473 si 0745-674.924 sau trimite un e-mail pe adresa office@cantare.com.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.