camera auto

camera autoZilnic auzim in jurul nostru vorbindu-se despre accidente, probleme in trafic, controale ale Politiei etc. La noi in tara, conform ultimelor statistici se inregistreaza cele mai multe decese la un million de locuitori din Uniunea Europeana. Aceasta statistica neagra face ca riscurile la care ne supunem cand suntem in trafic sa fie foarte mari, indiferent ca ne aflam in postura de sofer, pasager sau pieton. Poate acesta este si unul din motivele pentru care tot mai multi romani aleg sa isi cumpere camere video auto. Acestea au rolul de a filma traficul, iar in cazul in care se intampla un accident, se poate dovedi usor nevinovatia uneia dintre parti.

De unde puteti cumpara camere video auto?

Auto Sound este un magazine care pune la dispozitia celor interesati camere video auto la preturi avantajoase si avand caracteristici tehnice destul de bune. In cadrul acestui magazin gasiti o gama foarte variata de produse: alarme auto, camere video auto, amplificatoare auto, detectoare radar, DVD Player, car kit auto, frigidere auto, incalzire scaune, monitoare auto, senzori de parcare, subwoofere auto, statii CB etc.  Toate produsele se pot cumpara online, accesand site-ul auto-sound.ro.

Ce modele de camere video auto are in oferta magazinul Auto Sound?

Camera auto DVR HD este un model simplu si usor de utilizat. Trebuie doar sa conectati camera video la bricheta masinii dumneavoastra, inregistrarea va incepe automat atunci cand porniti masina. Ecranul este rabatabil, avand astfel posibilitatea de a vedea in timp real imaginile video. Acest model este proiectat pentru a filma la o rezolutie full hd. Totusi, se recomanda utilizarea acesteia la o rezolutie HD. Camera auto DVR HD are un ecran de 2.5 inch, care poate fi rotit la 180 grade, card de memorie cu o capacitate de 32 Gb, autonomia bateriei este de 4 ore si dispune de microfon incorporat. Este prevazuta cu detector de miscare si leduri infrarosu.

Camera auto DVR HD Blaupunkt 1.0- face parte din categoria de camere video auto performante- are un display de 1,5 inch LCD Color, memoria este de 64 MB, dar se poate folosi un card de 32 GB, are microfon si difuzor incorporate, iar timpul de incarcare este de 3 ore. Are capacitatea de a filma clar si noaptea, in conditii de vizibilitate redusa, poate filma Full HD. Transferul datelor se face prin USB. Primiti 12 luni garantie daca comandati camere video auto DVR HD Blaupunkt 1.0.

Camera auto dvr car vision X60 Dual Core FullHD- ecranul este de 2,7 inch, are unghi de filmare de 140 de grade, bateria este incorporate, rezolutia video este de 1280×720. Beneficiati de o garantie de 12 luni la comandarea acestui model.

Pentru a va proteja masina cand este lasata in parcare sau pentru a avea probe la dosar in cazul unui accident rutier, cea mai buna varianta este instalarea unor camere video auto. Astfel, veti avea in permanenta siguranta monitorizarii traficului si a masinii dumneavoastra.

Comandati cu incredere prin intermediul magazinului auto-sound

Nu ezitati sa contactati magazinul auto-sound.ro. Veti avea astfel parte de cele mai bune produse la preturi convenabile. Termenul de livrare al acestora este scurt. Auto-sound este solutia ideala pentru camere video auto si numeroase alte produse.