calculatoare-second-hand

calculatoare-second-hand

Te sperie preturile calculatoarelor de pe piata ? si pe noi ! motiv pentru care iti oferim oportunitatea de a cumpara calculatoare second hand la preturi foarte bune.
Iti doresti un calculator dar nu vrei sa dai prea multi bani pe el ? noi avem solutia !
De ce sa cheltuiesti mult mai multi bani pe aceleasi produse pe care noi ti le oferim la preturi reduse?
Daca ai nevoie de calculatoare second hand, pentru tine, sa le faci cadou sau pentru angajatii tai, noi iti oferim un imbatabil echilibru calitate-pret.

Calculatoare second hand – motive pentru achizitionare

Importanta detinerii unui calculator, in ziua de azi , nici nu putem sa o subliniem indeajuns. Mai mult de atat, oricine merita sa aiba un calculator, pentru ca acesta reprezinta accesul tau la informatie. Iar informatia e cea care pregateste o generatie de oameni liberi, pregatiti pentru a face parte dintr-un sistem democratic.
Indiferent de varsta pe care o ai, daca nu detii deja un calculator, noi te ajutam sa remediezi asta punandu-ti la dispozitie calculatoare second- hand.
Cand te gandesti sa achizitionezi calculatoare second hand, te pretul este unul dintre motive, dar iti e teama sa nu cumva sa nu fie calitatea promisa sau sa aiba ceva defectiuni care sa il compromita, chiar daca nu sunt vizibile.
Noi lucram cu o echipa de specialist si pasionati IT, care verifica din toate punctele de vedere calculatoarele inainte de a fi pregatite de vanzare. Cu noi ai garnatia calitatii promise!

Calculatoare second hand – avantaje

Un prim avantaj la a cumpara calculatoare second-hand de la noi este faptul ca le poti cumpara in rate, astfel incat achizitionarea lor sa fie aproape fara eforturi financiare! Si nu doar in rate, ci in rate fara dobanda! Datorita contractelor noastre cu Banca Transilvania si cu Banca Europeana, ai sansa sa platesti in patru rate fara dobanda.

Iti punem la dispozitie toate tipurile de procesoare relevante pe piata romaneasca in momentul de fata, inclusiv procesoare pentru calculatoarele celor pasionati de jocuri.
Noi te ajutam sa iti construiesti calculatorul pe bucati, astfel incat poti achizitiona de la noi : unitatea centrala, monitor, tastatura, mouse si casti precum si alte accesorii utile.
La comenzi mai mari de 250 lei iti oferim transportul gratuit. Profita!

Tipuri de calculatoare second hand

Noi iti punem la dispozitie urmatoarele tipuri de procesoare : Pentium 4, Dual Core, Core 2 Duo , Core 3 Quad, i3, i5, i7 sau pachetele de calculatoare plus imprimanta si calculatoare cu licenta. Puteti opta pentru diverse upgrade-uri, in ce priveste hard disk-ul, memoria si altele, in limita stocului.
Pana si cea mai performanta unitate centrala are pret mai mult decat covnenabil la noi. In plus, uneori iti oferim reduceri la preturile reduse, in cadrul diverselor promotii de care te invitam sa profiti !

Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te sfatui care e cea mai buna alegere pentru tine in functie de nevoile tale. Nu ezita sa ne contactezi la www.itsh.ro .

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);