32ebd376e5f7116d58477cb71ff9b0bfMultora dintre noi ne placea cafeaua, mai ales datorita gustului aromat si a efectului energizant pe care il are asupra organismului. Pe langa cafeaua obisnuita cu care suntem obisnuiti, mai exista in comert si un alt tip de cafea- o cafea obtinuta dintr-o ciuperca cu numele Ganoderma. Este vorba despre cafea Ganoderma.

Ce este aceasta cafea Ganoderma?

Cafeaua Ganoderma este un amestec de boabe de cafea prajita si extracte dintr-o ciuperca rosie numita Ganoderma sau ciuperca reishi. Aceasta este folosita de catre chinezi de multe secole datorita numeroaselor beneficii pe care le are asupra sanatatii. In randul consumatorilor de cafea Ganoderma, aceasta mai este cunoscuta si sub denumirea de “cafea sanatoasa”.

Care sunt beneficiile pe care le are aceasta cafea Ganoderma?

Putini stiu cate beneficii are consumul de cafea Ganoderma asupra organismului. Cele mai importante si pe care trebuie sa stiti sunt:

– regleaza glicemia

– mareste concentratia de oxigen din sange

– diminueaza oboseala

– imbunatateste memoria

– reduce tensiunea arteriala

– reduce colesterolul

– reduce inflamatiile

– creste imunitatea organismului

Spre deosebire de cafeaua obisnuita, aceasta cafea Ganoderma are un continut de cofeina mai scazut. O ceasca cu cafea Ganoderma poate constitui un energizant eficient pentru organism si cu rol in oxigenarea creierului si totodata consumul acesteia nu va afecteaza productia de serotonina; este cunoscut faptul ca un nivel scazut de serotonina poate duce la stari de tristete, depresie si la o imunitate scazuta a organismului. In urma unui studiu realizat in anul 2004 a reiesit faptul ca ciupera reishi sau Ganoderma poate sa incetineasca raspandirea celulelor canceroase ale sanului. Ca o curiozitate, cercetatorii au descoperit ca utilizarea de cafea Ganoderma asupra imperfectiunilor fetei are rezultate foarte bune si totodata ajuta la regenerarea pielii care a avut de suferit in urma expunerii prelungite la soare.

Totusi exista cateva categorii de persoane care trebuie sa aiba grija atunci cand  consuma cafea Ganoderma: persoanele care au probleme cu coagularea sangelui, cele care sufera de vertij etc.

De unde puteti sa cumparati cafea Ganoderma?

In cazul in care va intereseaza sa consumati cafea Ganoderma, puteti sa apelati la firma Gano Excel.  Aici veti gasi o varietate de produse, apreciate tot mai mult de catre clientii de la noi din tara. Printre produsele pe care le gasiti in oferta acestei firme se numara: bauturi calde, suplimente nutritive, cosmetice, toate marca Gano Excel. Pentru a consulta intreaga oferta propusa de aceasta firma, puteti sa accesati site-ul ganoderma-cafeagano.ro. Preturile produselor sunt variate, insa avantajoase.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la Gano Excel, pentru a cumpara cafea Ganoderma?

Daca va intereseaza sa cumparati cafea Ganoderma, puteti sa apelati la aceasta firma. Produsele sunt de foarte buna calitate, au efecte benefice asupra organismului si modalitatile de livrare sunt avantajoase. Pentru a discuta cu reprezentantii firmei, aveti la dispozitie mai multe posibilitati: fie prin telefon, fie prin e-mail sau direct la sediul firmei, situat in Bucuresti, pe Calea Crangasi, nr 11, sectorul 6. Alegeti Gano Excel pentru a aduce o schimbare in alimentatia dumneavoastra prin consumul de cafea Ganoderma.