cabine modulare

cabine modulare

Constructiile temporare pot fi destul de dificil de realizat ca si cele obisnuite si, din pacate, putine persoane au la dispozitie cunostintele, timpul, uneltele si rabdarea necesara pentru a se apuca de un astfel de proiect. De aceea, in momentul in care au nevoie de constructii temporare, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa apeleze la ajutorul unor cabine modulare. Ce sunt cabinele modulare? Cu totii le-am vazut, macar o singura data, la festivaluri, pe santiere de lucru etc. Acestea pot fi transformate in toalete, birouri sau chiar si in locuinte temporare. In cazul in care te afli in cautarea unor cabine modulare si iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune oferte din punct de vedere financiar, alege produsele oferite de firma New Design Composite!

Cabine modulare: solutia ideala pentru orice tip de constructii temporare, chiar si pentru locuinte!

In fiecare an, sute de familii raman fara locuinte din cauza inundatiilor, dar si a altor catastrofe naturale. Pana in momentul in care familiile respective isi vor permite construirea unei noi locuinte, vor avea nevoie, in primul rand, de un acoperis deasupra capului. Cu toate ca nu se pot compara cu o locuinta adevarata, cabinele modulare sunt solutia perfecta pentru o locuinta temporara. Datorita structurii lor, acest tip de constructii vor putea fi utilizate pe post de locuinte, oferind o temperatura optima, dar si alte functii necesare. Structura unei cabine modulare ce poate fi utilizata ca si locuinta este simpla: aceasta poate contine o incapere cu usa si ferestre, dar si toaleta.

Cabinele modulare sunt dotate cu prize, intrerupatoare, lampe, armaturi si sigurante automate. Astfel, aceste constructii pot fi utilizate si ca birouri temporare. Cu toate ca, in cele mai multe cazuri, cabinele modulare sunt utilizate ca si constructii temporare, acestea pot fi utilizate si in mod permanent.

Cabine modulare comercializate de New Design Composite: eficienta, calitate si preturi avantajoase!

Cabinele modulare puse la dispozitie de firma New Design Composite sunt disponibile in mai multe modele; astfel, poti alege diverse tipuri de constructii:

–          Cabine modulare cu dus si toaleta individuala

–          Cabine modulare cu birou si toaleta individuala

–          Cabine modulare cu doua toalete individuale

…si multe altele. Toate modelele sunt disponibile si in cadrul platformei noastre online si pot fi vizualizate la orice ora. Acestea pot fi utilizate in diverse scopuri: fie ca si locuinte temporare, fie in santierele de constructii sau santierele arheologice, fie pentru paza, puncte de vanzare, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de vanzare si multe altele. Cabinele modulare se pot regasi in aeroporturi, armata, puncte de informare etc.

Avantajele cabinelor modulare sunt multiple. Inainte de toate, datorita stratului de protectie anticoroziva cu care sunt tratate, aceste constructii nu se vor deterioara din cauza uzurii si vor fi foarte usor de curatat. In plus, acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni, fiind ideale in multiple domenii de utilizare. Cabinel emodulare iti ofera un grad ridicat de confort, in ciuda pretului economic; mai mult decat atat, New Design Composite iti va pune la dispozitie modelele dorite in cel mai scurt timp, gata pentru a fi utilizate.

Alege acum cabine modulare puse la dispozitie de New Design Composite! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele prezentate in acest articol sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi site-ul companiei: www.newdesigncomposite.ro!}