39_MTerasele fac parte din acele locuinte care asigura un grad sporit de confort. Asa cum vizeaza fiecare, o terasa este locul ideal unde ai putea sa iti servesti cafeaua diminata sau unde te vei intalni cu prietenii tai pentru o seara de voie buna si distractie. Pe langa latura estetica, pentru a te bucura asa cum iti doresti de aceasta extensie a locuintei trebuie sa acorzi mare atentie modului in care a fost construita si cat este de functionala. Din pacate, odata cu trecerea timpului, intemperiile naturii pot aduce deteriorari atat la nivel estetic cat si in ceea ce priveste functionalitatea. Apa este cea care are puterea de a face o terasa complet neatragatoare si de a o transforma in locul care favorizeaza infiltrarea apei catre restul locuintei. In aceasta situatie, trebuie sa acorzi o atentie sporita lucrarilor de hidroizolatii terase. La fel cum si celelalte spatii au nevoie de o buna hidroizolatie, asa si terasa este un loc care poate fi protejat complet prin intermediul acestor lucrari.

Care sunt primii pasi in lucrari de hidroizolatii terase exceptionale

Prima etapa in lucrari de hidroizolatii terase este aceea de a verifica pantele care ajuta apa sa se indrepte spre sifoanele de colectare. Aceasta operatiune este deosebit de importanta pentru ca ea va garanta ca apa provenita din ploi sau zapada nu va balti pe terasa sau pe acoperis. Mai departe, pentru a trece propriu-zis la lucrari de hidroizolatii terase va trebui sa se stabileasca metodele si materialele care se potrivesc cel mai bine fiecarui caz in parte. In acest sens, trebuie luat in considerare daca este vorba despre o terasa circulabila sau nu, care este suportul pe care vor fi aplicate aceste lucrari sau daca este vorba despre o terasa de tip gradina.

O terasa este un spatiu expus in permanenta diferitelor temperaturi, ridicate pe timpul verii si scazute pe timpul iernii. Mai intai trebuie montat un strat de imprastiere a vaporilor ce provin din betonul care transpira din cauza diferentelor de temperatura. Acesti vapori trebuie indreptati in afara, pentru ca terasa sa poata respira.

In materie de hidroizolatii terase, echipa de la Procas Expert Construct se va folosi de membrane butuminoase si se va ocupa de terase circulabile, nercirculabile, ranversate si gradini suspendate. Lucrarile de hidroizolatii terase se vor realiza in varianta monostrat sau dublustrat, cu membrane butuminoase si alte materiale de cea mai buna calitate. De asemeni, echipa de specialisti de aici se vor folosi de echipamente si tehnici de ultima generatie pentru ca tu sa te bucuri de rezultate excelente.

Cand ai nevoie de hidroizolatii terase apeleaza cu incredere la Procas Expert Construct. Cu siguranta te vei simti norocos ca ai ales sa colaborezi cu aceasta echipa de specialisti. Mai multe informatii despre serviciile si firma Procas Expert Construct poti afla apeland la 021 240 11 54.